Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
184
43
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,106
4,239
113
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Şikâyetçi ol hicbir şey yapamazlar zaten o arayan avukat değil avukatın getir götür ayak işlerini yapan çapulçu tayfası

Black81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,814
649
113
2 tane aynı üründen varsa birini alır
İlle almak istiyorsa numarasını bana yönlendirin lütfen

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,106
4,239
113
En fazla gelip göz korkutmak için yalandan eşyaları yazarlar oda fıs yani zırnık alamazlar . Kesinleşmiş icra kararı varsa sadece ziynet eşyası ve bilgisayarı alırlar onun haricinde birşey alamazlar

Holi44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,975
4,770
113
Neyden dolayı icra o dizilerde olur kolay kolay eve gelıp de eşyalar alınmaz

Lina44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
336
54
28
Benimde bir tane vardı benide böyle aradılar bende buyrun gelin dedim bir senedir gelecekler hiç bir şey çıkmaz yeni kanun çıktı hakim kararı olmadan eve gelmiyorlar die biliyorum

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
184
43
Benimde bir tane vardı benide böyle aradılar bende buyrun gelin dedim bir senedir gelecekler hiç bir şey çıkmaz yeni kanun çıktı hakim kararı olmadan eve gelmiyorlar die biliyorum
Polisle gelcez diyorlar hakim karari vardır heralde

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,997
7,701
113
Ah geldik aha geliyoruz derler bı pok yiyemezler. Forumda icralık olmayan kimse kalmamıştır ama hiç yüz verme ödeme imkanım yok. Akrabalarımi aramanız yasal değil de kapat gitsin.

Kolonbey

🆈🅰🆁🅱🅰🆈
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,247
606
113
Kvkk gereği icralı harici başka birisini , 1.derece bile olsa suç
Yani eskiden bu avukatın elemanları icralık olanların 7 sülalesini arayıp rezil ederdi insanları
Yeni kanuna göre icralıdan başka kimseyi araması yasak ve suçtur .
Sende ara söyle sizden şikayetçi olacam De, benden başkasını arayamazsın
İcra yapmak istiyorsan da gel yap
İcra içinde eve gelmiyorlar %90 , banka hesabın yada maaşın varsa bloke atıyorlar
He diyelim eve geldiler , kapıdan içeri girmiyorlar , kapıda Bi imza attırıyorlar biz geldik bişey almadan gittik diye

monbujo

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
26
18
hiç bişey olmaz geldiklerinde sadece ödeme sözü verme sakın. onu verirsen ve sözünde duramazsan 3 ay net hapis cezası var aman dikkat et

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
184
43
Kvkk gereği icralı harici başka birisini , 1.derece bile olsa suç
Yani eskiden bu avukatın elemanları icralık olanların 7 sülalesini arayıp rezil ederdi insanları
Yeni kanuna göre icralıdan başka kimseyi araması yasak ve suçtur .
Sende ara söyle sizden şikayetçi olacam De, benden başkasını arayamazsın
İcra yapmak istiyorsan da gel yap
İcra içinde eve gelmiyorlar %90 , banka hesabın yada maaşın varsa bloke atıyorlar
He diyelim eve geldiler , kapıdan içeri girmiyorlar , kapıda Bi imza attırıyorlar biz geldik bişey almadan gittik diye
Bunları biliyorum da annemi aramaları kötü oldu birde tehtit şekilde kadında korktu yani

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,360
6,139
113
500lira borcum vardı hepsibuaradaya 2gün gecikti diye dğn 10tane kadın aradı bugun ödeme yapın diye düşün yni sen icra diyosun kim bilir kaç paradır artık devir değişti 100lira bile borcun varsa ilk günden tehdit arama darlama başlıyor

Attalia

Sadece Antalyaspor!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
832
396
63
Hiç bir şey alamazlar. Annemi arayıp tehdit ettiler tansiyonu yükseldi diye şikayet et

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,010
19,917
113
Şikayet etsem bı sonuç alabilirmiyim ki
Sana şunu söyliyim sadece
Borç bireyseldir 2.ci 3.ncü şahısa bilgi verilmez suçtur
Avukata da şunu söyle sadece
Şeker ve kalp hastası Annemi borcum için arayıp birde üstüne tehtit ettiniz tekrarı yaşanırsa Bağlı bulunduğunuz Baro'ya
Daha da ileri giderseniz manevi tazminat açarım de bak bakalım bir daha arayabiliyormu.
Ev haczi kalktı zaten
Maaşın varsa önce maaşına çalışan değilse üstüne bağlı mal varsa malına
Hiçbirşey yoksa bir halt yiyemezler,ama borç katlanır yüksek faizden işletebilir
Allah yardımcın olsun