- 595
- 184
- 43
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Şikâyetçi ol hicbir şey yapamazlar zaten o arayan avukat değil avukatın getir götür ayak işlerini yapan çapulçu tayfasıMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
2 tane aynı üründen varsa birini alırMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
En fazla gelip göz korkutmak için yalandan eşyaları yazarlar oda fıs yani zırnık alamazlar . Kesinleşmiş icra kararı varsa sadece ziynet eşyası ve bilgisayarı alırlar onun haricinde birşey alamazlarMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Neyden dolayı icra o dizilerde olur kolay kolay eve gelıp de eşyalar alınmazMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Polisle gelcez diyorlar hakim karari vardır heraldeBenimde bir tane vardı benide böyle aradılar bende buyrun gelin dedim bir senedir gelecekler hiç bir şey çıkmaz yeni kanun çıktı hakim kararı olmadan eve gelmiyorlar die biliyorum
Kvkk gereği icralı harici başka birisini , 1.derece bile olsa suçMerhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Yok onu biliyorum zaten ödeme sözü vermemhiç bişey olmaz geldiklerinde sadece ödeme sözü verme sakın. onu verirsen ve sözünde duramazsan 3 ay net hapis cezası var aman dikkat et
Bunları biliyorum da annemi aramaları kötü oldu birde tehtit şekilde kadında korktu yaniKvkk gereği icralı harici başka birisini , 1.derece bile olsa suç
Yani eskiden bu avukatın elemanları icralık olanların 7 sülalesini arayıp rezil ederdi insanları
Yeni kanuna göre icralıdan başka kimseyi araması yasak ve suçtur .
Sende ara söyle sizden şikayetçi olacam De, benden başkasını arayamazsın
İcra yapmak istiyorsan da gel yap
İcra içinde eve gelmiyorlar %90 , banka hesabın yada maaşın varsa bloke atıyorlar
He diyelim eve geldiler , kapıdan içeri girmiyorlar , kapıda Bi imza attırıyorlar biz geldik bişey almadan gittik diye
Seni korkutuyorlar ki ödeme yap die yeni icra iflas kanunu oku biPolisle gelcez diyorlar hakim karari vardır heralde
Şikayet etsem bı sonuç alabilirmiyim kiHiç bir şey alamazlar. Annemi arayıp tehdit ettiler tansiyonu yükseldi diye şikayet et
AlırsınŞikayet etsem bı sonuç alabilirmiyim ki
Sana şunu söyliyim sadeceŞikayet etsem bı sonuç alabilirmiyim ki