Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Kayla1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
595
184
43
Sana şunu söyliyim sadece
Borç bireyseldir 2.ci 3.ncü şahısa bilgi verilmez suçtur
Avukata da şunu söyle sadece
Şeker ve kalp hastası Annemi borcum için arayıp birde üstüne tehtit ettiniz tekrarı yaşanırsa Bağlı bulunduğunuz Baro'ya
Daha da ileri giderseniz manevi tazminat açarım de bak bakalım bir daha arayabiliyormu.
Ev haczi kalktı zaten
Maaşın varsa önce maaşına çalışan değilse üstüne bağlı mal varsa malına
Hiçbirşey yoksa bir halt yiyemezler,ama borç katlanır yüksek faizden işletebilir
Allah yardımcın olsun
Sağol bende biliyorum birşey yapamicaklarini ama ailene bunu anlatamassin işte

emre45566

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,959
617
113
Hiçbirsey olmaz avrıca o avukatın baglı oldugu hukuk burasınu ara sikayet et hic bir avukat sana baskı zorbalık tehdıt edemez ayrıca senı devamlı rahatsız edemez ama sakın ne tlfnda nede yazılı ödüyecem dıye taahhüt verme

RedfoX

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,190
1,201
113
Yakınlarından destek alıp anlaşıp ödeyip kurtulmaya bak,yoksa bunlar huzur u haram ederler,o borcta katlanirda katlanir sonra daha kötü olur

myrelative

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,236
238
63
Hiç bir şey yapamazlar zaten sen de biliyorsun ama işte insanların ailesine yaşlı ebeveynlere sıkıntı veriyorlar bu süreçte kesinlikle ödeme sözü yazılı yada sözlü olarak verme bu seni arayanlar zaten böyle konuşmanın eğitimini görüyorlar sakin ol eve giremezler bile amaç mide bulandırmak

Mustafa1987

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,635
603
113
Kardesım borc muhatabını ılgılendırır eşinin malı bıle olsa onada dokunamaz o arayan gavata soyle gel benımle yuzyuze bır goruselım de nedıcek bakalım sana

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,658
14,667
113
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
Yalan kardeşim öyle birşey yapamaz imkanı yok sadece senin gözünü korkutuyor ararsa gelmezsen bilmem neysin de bu numarayıda savcılığa veriyorum hakkında dava açacağım de bidaha aramaz

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,007
377
83
Merhaba arkadaşlar bir icram var annemi avukat aramış polisle gelcez eşyaları alcaz falan demiş bende geri aradım düzgün konuşmak için banada görürsün bak nasıl geliyoz eşyaları aliyoz die sert bı şekilde davrandı böyle birşey olur mu
bu varlık şirketlerinin soyunu sopunu.... 100bin liralık dosyaları 10bin tlye alıyorlar sonra böyle mafyacılık tehdit şantajcılık yapıyorlar , bidaha aradıklarında sizi tehditten savcılığa verecem de korkudan bidaha aramazlar

Dolunay34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
144
67
28
en az 10 milyon borcu olan biri olarak söylüyorum özellikle banka borcu ise sana telefon actıklarında öderim ödeyebilirim ödicem gibi kelimeler kullanmadıgın sürece yani sözlü veya yazılı bir şekilde taahhüt vermediğin sürece ne evine gelir ne de bişeyini alabilir. 2018 den bu yana ödemiyorum şuana kadar kapımı çalan da olmadı

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,132
3,494
113
en az 10 milyon borcu olan biri olarak söylüyorum özellikle banka borcu ise sana telefon actıklarında öderim ödeyebilirim ödicem gibi kelimeler kullanmadıgın sürece yani sözlü veya yazılı bir şekilde taahhüt vermediğin sürece ne evine gelir ne de bişeyini alabilir. 2018 den bu yana ödemiyorum şuana kadar kapımı çalan da olmadı
10 mılyon borcu nasıl yaptın merak ettım