- 6,762
- 3,023
- 113
Kayıp bonusu düşüncesi ile düşünüyorsan betco yapalım önemli değil diyosan jojo tercihimdr ama kayıp bonsuu yok
Riski kendin al. Kazanç ta kayıp ta kendi kararinla olsun. Belki keşke demezsin. Keşke hiç yapmasan derim içten içe. Umarım da katlarsin. Bol şans.Merhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Dostum kesin ödesin diyosan kayıp bonusu düşüncesine hiç girme iki kuruş kayıp bonusu alacaksın diye belki kazanacaksın paranı sıkıntısız çekmeye bak evermatixlerden hangisine üyeliğin varFark etmez sağlam olsun kesin ödesin yeter siteler hakkında detaylı bilgim yok
Sporda oyna slot oynamaMerhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
JOJOBET varDostum kesin ödesin diyosan kayıp bonusu düşüncesine hiç girme iki kuruş kayıp bonusu alacaksın diye belki kazanacaksın paranı sıkıntısız çekmeye bak evermatixlerden hangisine üyeliğin var
İnsanlar bu halde durumda olduğu zaman mantıklı karar veremiyor ben kendimden biliyorum ama mantıklı düşünmüş ve insan gibi sormuş herşeye bi muhalefet olup ters konuşmazsanız olmuyor hiç şaşırmıyorumYav 40kdan bahsediyorsun kendin analiz yap bas. Başkasının tahminine mi bağlıcan olan parayı. Bi ton borcun varmış bas alırsan borcunu kapat dağıtım diyor ya
JoJo olur aklın kalmazJOJOBET var
Aman sahteye gitme şimdiden sana link atımJOJOBET var
Sen kes la şurdan adamdan ne tırtıklarsam diye girmediğin şekil yok. Sana laf eden yok bi ton maç veren olmuş çıkma her yere sabrımı zorlamaİnsanlar bu halde durumda olduğu zaman mantıklı karar veremiyor ben kendimden biliyorum ama mantıklı düşünmüş ve insan gibi sormuş herşeye bi muhalefet olup ters konuşmazsanız olmuyor hiç şaşırmıyorum
Cevabını bekliyorum kasanida 2 parça yapacaksın. Her verdiğim maça kasanın tam yarısını basacaksın.
[/QUOTE
Yatırım sağlayalım başlayacağımız zaman hep birlikte analizle kuponu yapcaz
Hallederiz rahtta kal dost işten geldim izinliyim zaten canım sıkılıyor napacam diye düşünüyordum senin için kafa yorariz belki bı işe yararizBugün burayı şenlendircez inşallah ilginiz için teşekkürler
Kişi kendinden bilirmiş işi sizin gibi burda dilenci değilim herkes sizin ne mal olduğunuzu biliyor ayrıca sen kimsin ki sana mı sorcam ne konuşacağımi boş adam pardon adam dedim üzerine alınmaSen kes la şurdan adamdan ne tırtıklarsam diye girmediğin şekil yok. Sana laf eden yok bi ton maç veren olmuş çıkma her yere sabrımı zorlama
Euroleague basketbol mu var bugünOlimpia milano basket alta gider
Aba ile vtb var 1 er macEuroleague basketbol mu var bugün
la arkadaş kaşınma yerini bil dostumAlanya oteller zinciri sahibine bak sen