Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hsunutur27 / Kasa 40K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yigitcan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,612
1,390
113
Ben geçen 1.38 orana 10 bin bastım canlıdan garanti diye 60 dakika 1 gol olmadı maçta iddiayı da bıraktım bundan sebep😀

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,392
11,301
113
Merhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Bo şanslar dost

Sefa6333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
428
83
Merhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Bol şans

onotips

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
175
30
28
Canlıda ajmal maçı var hindistan ht 0-2 .4.5 alt basıyosun 2.3den 60knı alıyosun

bella

...millet aççç...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,696
3,332
113
Kasayı ikiye bölerek dene şansını sağlam bir sitede . 2 maç kombine olabilir 20k araştırıp kafana yatana gir oran yüksek düşük diye şartlama kendini

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,759
3,022
113
Dost simdiden bol şans yardımcı oluruz

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,759
3,022
113
Beyler burası kumarbaz alemi sağlam gördüğünüz maçları yazın istedim sadece
Dostum kötü zihniyetli kötü düşünen insanları boş ver umursama şimdi senin derdin bizim derdimiz belki benden büyüksün belki küçüksün abimsin veya kardeşimsin fark etmiyor sonuç olarak dostumuzsun bülten'e göre güzel bir şeyler yaparız sen canını sıkma hallederiz yani iznin olursa ben sana bir iki maç çıkarırım

hsunutur27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
398
83
Hangi siteye yatırım yapacağımızı bulalım ilk önce saat 14:00 da yatırım yapıp başlayacağız

hsunutur27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
398
83
Dostum kötü zihniyetli kötü düşünen insanları boş ver umursama şimdi senin derdin bizim derdimiz belki benden büyüksün belki küçüksün abimsin veya kardeşimsin fark etmiyor sonuç olarak dostumuzsun bülten'e göre güzel bir şeyler yaparız sen canını sıkma hallederiz yani iznin olursa ben sana bir iki maç çıkarırım
Allâh razı olsun bekliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...