- 1,462
- 398
- 83
Parayı kaybetmek veya kazanmak benim riskim
Porto alırBirde arkadaşlar hangi siteye yatırım yapayım?
Bo şanslar dostMerhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Bol şansMerhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Alanya oteller zinciri sahibine bak senbende aynı senin gibi düşündüm zamanında 70 k çöp oldu sağlam veya banko diye birşey yoktur sen bu kafayla borçu 2 ye katlarsın
Kasayı ikiye bölerek dene şansını sağlam bir sitede . 2 maç kombine olabilir 20k araştırıp kafana yatana gir oran yüksek düşük diye şartlama kendiniMerhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Dost simdiden bol şans yardımcı oluruzMerhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Dostum kötü zihniyetli kötü düşünen insanları boş ver umursama şimdi senin derdin bizim derdimiz belki benden büyüksün belki küçüksün abimsin veya kardeşimsin fark etmiyor sonuç olarak dostumuzsun bülten'e göre güzel bir şeyler yaparız sen canını sıkma hallederiz yani iznin olursa ben sana bir iki maç çıkarırımBeyler burası kumarbaz alemi sağlam gördüğünüz maçları yazın istedim sadece
Allâh razı olsun bekliyorumDostum kötü zihniyetli kötü düşünen insanları boş ver umursama şimdi senin derdin bizim derdimiz belki benden büyüksün belki küçüksün abimsin veya kardeşimsin fark etmiyor sonuç olarak dostumuzsun bülten'e göre güzel bir şeyler yaparız sen canını sıkma hallederiz yani iznin olursa ben sana bir iki maç çıkarırım
Dostum betco mu istiyorsunHangi siteye yatırım yapacağımızı bulalım ilk önce saat 14:00 da yatırım yapıp başlayacağız
Bol şanslar dilerim abuk subuk maçları dikkate alma,akşam oynarsınHangi siteye yatırım yapacağımızı bulalım ilk önce saat 14:00 da yatırım yapıp başlayacağız
Fark etmez sağlam olsun kesin ödesin yeter siteler hakkında detaylı bilgim yokDostum betco mu istiyorsun