Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling hsunutur27 / Kasa 40K Hedef 100K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,760
3,022
113
Kayıp bonusu düşüncesi ile düşünüyorsan betco yapalım önemli değil diyosan jojo tercihimdr ama kayıp bonsuu yok

Kayzersoze

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,118
510
113
Merhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Riski kendin al. Kazanç ta kayıp ta kendi kararinla olsun. Belki keşke demezsin. Keşke hiç yapmasan derim içten içe. Umarım da katlarsin. Bol şans.

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,760
3,022
113
Fark etmez sağlam olsun kesin ödesin yeter siteler hakkında detaylı bilgim yok
Dostum kesin ödesin diyosan kayıp bonusu düşüncesine hiç girme iki kuruş kayıp bonusu alacaksın diye belki kazanacaksın paranı sıkıntısız çekmeye bak evermatixlerden hangisine üyeliğin var

Cihat5234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,611
1,643
113
Merhaba arkadaşlar bu haftaiçi veya bugün bu parayı roll ile katlamamız lazım en sağlam maç önerilerini ciddiye alıp kazanç halinde dağıtım yapacağım. Bu parada işten çıkarıldım tazminat gelecek borçları kapatmak için bi takla attırcaz
Sporda oyna slot oynama

hsunutur27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
398
83
Dostum kesin ödesin diyosan kayıp bonusu düşüncesine hiç girme iki kuruş kayıp bonusu alacaksın diye belki kazanacaksın paranı sıkıntısız çekmeye bak evermatixlerden hangisine üyeliğin var
JOJOBET var

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,760
3,022
113
Yav 40kdan bahsediyorsun kendin analiz yap bas. Başkasının tahminine mi bağlıcan olan parayı. Bi ton borcun varmış bas alırsan borcunu kapat dağıtım diyor ya
İnsanlar bu halde durumda olduğu zaman mantıklı karar veremiyor ben kendimden biliyorum ama mantıklı düşünmüş ve insan gibi sormuş herşeye bi muhalefet olup ters konuşmazsanız olmuyor hiç şaşırmıyorum

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,269
3,590
113
Katlayamadinizmi daha😁

hsunutur27

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,462
398
83
Bugün burayı şenlendircez inşallah ilginiz için teşekkürler

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,186
10,056
113
İnsanlar bu halde durumda olduğu zaman mantıklı karar veremiyor ben kendimden biliyorum ama mantıklı düşünmüş ve insan gibi sormuş herşeye bi muhalefet olup ters konuşmazsanız olmuyor hiç şaşırmıyorum
Sen kes la şurdan adamdan ne tırtıklarsam diye girmediğin şekil yok. Sana laf eden yok bi ton maç veren olmuş çıkma her yere sabrımı zorlama

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,760
3,022
113
Sen kes la şurdan adamdan ne tırtıklarsam diye girmediğin şekil yok. Sana laf eden yok bi ton maç veren olmuş çıkma her yere sabrımı zorlama
Kişi kendinden bilirmiş işi sizin gibi burda dilenci değilim herkes sizin ne mal olduğunuzu biliyor ayrıca sen kimsin ki sana mı sorcam ne konuşacağımi boş adam pardon adam dedim üzerine alınma

zeisy

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30,392
11,301
113
Gece nba var

cemsin

Türk
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,464
3,887
113
Yav kafayı mı yedin yılbaşı geliyor git çatır çatır ye parayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...