Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Havaalanında Kaldım

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,526
981
113
gidip havalimanındna yardım istemej aklına gelmiyor ama forumda yardım almakmı aklına geliyor bırakın bu işleri

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
Beyler abim bilet aldı anne babam ve ben 3 kişilik biletler 3 ocak alındı ama anne babamı erkene aldı beni almadı promosyon biletmiş annem babam uçuşlarını gerçekleştirdi ben 3 ocak yani bugun uçacakdım geldim rezervasyon alanında sizin uçuş 23 aralık diyorlar geçdi diyorlar abim diyorki bu uçuş promosyon uçuş değiştirilemez kaldım havaalanında bu konuda tecrubesi olan varmı arkadaşlar
Geçmiş olsun kanka mesela şimdi bunu bize anlattınya bizden ne gibi bir beklenti arz talebin var , yada bizden ne duymak istiyorsun senin için ne yaparsak bu durumdan kurtulmuş olursun orasını kestiremedim

alkansglm

Kaybettiklerin seni özgür kılar
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,432
3,815
113
merak etme dostum uçak ayarladık bütün forum geliyoruz images.jpeg

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,342
3,204
113
yani 10 mesajın var forumu aktif olarak kullanan birisi de değilsin annen baban binmiş uçağa gitmiş kalmışsın havaalanında geldin foruma konu mu açtın? Al kardeşim parayı annenin babanın yanına git dememizi mi bekliyorsun anlamadım. Yani orada 3500 tane yetkili varken burada 50 fs eklemediler diye 2 konu aşağıda siteye küfür eden adamlardan yardım mı bekliyorsun 😂

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,347
1,938
113
İsyan ediceksin isyan isyan etmessen donuna kadar alırlar

Anarkhiya

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,000
609
113
Firma yardımcı olmuyorsa burda yazilanlar bir işine yaramaz gecmis ola

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
yani 10 mesajın var forumu aktif olarak kullanan birisi de değilsin annen baban binmiş uçağa gitmiş kalmışsın havaalanında geldin foruma konu mu açtın? Al kardeşim parayı annenin babanın yanına git dememizi mi bekliyorsun anlamadım. Yani orada 3500 tane yetkili varken burada 50 fs eklemediler diye 2 konu aşağıda siteye küfür eden adamlardan yardım mı bekliyorsun 😂
Ben yazacaktım yazdım yazdım sildim eline sağlık.

tokat71

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,526
981
113
ben size diyorum arkadas bu forum doktor polis savcı psikolog danışma uzmanı lazım her defasında lazım oluyor

Basketmatik01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,810
1,379
113
Senin bilet 23 aralıksa orda bekle kral ne kaldı şurda

mustafakerim

Tanınmış üye