- 62,499
- 31,871
- 113
Ne yapayım Bedo Ne yapayım daraldım iyiceŞu buz gibi ortamı cumlelerinle ısıttın ya helal olsun foruma senin gibi adamlar lazım..
Ne yapayım Bedo Ne yapayım daraldım iyiceŞu buz gibi ortamı cumlelerinle ısıttın ya helal olsun foruma senin gibi adamlar lazım..
Snce sormamısmıyımdır resepsiyona sormayıpda burayamı yazdım sncegidip havalimanındna yardım istemej aklına gelmiyor ama forumda yardım almakmı aklına geliyor bırakın bu işleri
Geçmiş olsun kanka mesela şimdi bunu bize anlattınya bizden ne gibi bir beklenti arz talebin var , yada bizden ne duymak istiyorsun senin için ne yaparsak bu durumdan kurtulmuş olursun orasını kestiremedimBeyler abim bilet aldı anne babam ve ben 3 kişilik biletler 3 ocak alındı ama anne babamı erkene aldı beni almadı promosyon biletmiş annem babam uçuşlarını gerçekleştirdi ben 3 ocak yani bugun uçacakdım geldim rezervasyon alanında sizin uçuş 23 aralık diyorlar geçdi diyorlar abim diyorki bu uçuş promosyon uçuş değiştirilemez kaldım havaalanında bu konuda tecrubesi olan varmı arkadaşlar
Selamlar kardeşimBlastla gitse daha uyguna gelir
Abin Dolandırıcı mı amk ? 23 aralık geçti zaten 23 ocaksa iptal ediliyor 150tl karşılığında promosyonu geri aktarılır.Benim bilet promosyon biletmiş değiştirilemezmiş o yüzden 3 ocak kalmıs erkene alamamıs
Ben yazacaktım yazdım yazdım sildim eline sağlık.yani 10 mesajın var forumu aktif olarak kullanan birisi de değilsin annen baban binmiş uçağa gitmiş kalmışsın havaalanında geldin foruma konu mu açtın? Al kardeşim parayı annenin babanın yanına git dememizi mi bekliyorsun anlamadım. Yani orada 3500 tane yetkili varken burada 50 fs eklemediler diye 2 konu aşağıda siteye küfür eden adamlardan yardım mı bekliyorsun 😂
Ulan bu adam 10 numara ya sabah sabah güldürdün Allah da hep seni güldürsün Muro reisSeni avitorla gönderelim uçakla
o profildeki opusen senmisindeneme bonusu var mi
Sayılı zaman çabuk geçer ashshshshshshSenin bilet 23 aralıksa orda bekle kral ne kaldı şurda