- 63,087
- 32,284
- 113
Eyvallah krallar gönderemedik adamı ne yapalım bir de patladı uçakUlan bu adam 10 numara ya sabah sabah güldürdün Allah da hep seni güldürsün Muro reis
Eyvallah krallar gönderemedik adamı ne yapalım bir de patladı uçakUlan bu adam 10 numara ya sabah sabah güldürdün Allah da hep seni güldürsün Muro reis
Uçak uçmadan önce tüm kasayı basmış belli yoksa giderdi birazEyvallah krallar gönderemedik adamı ne yapalım bir de patladı uçak
Ne olacak ya dost promosyon kodu, uçak(avi) diyor ama site ismi vermedi dahaUçak uçmadan önce tüm kasayı basmış belli yoksa giderdi biraz
Evet aynısı başıma geldi Enjoy Bad bin lira ekledi müşteri temsilcisi yazdı uçağa girdim bir kere çevirdim 1.700 çekim vermedim 5.000 liraya kadar çekimli 4000 yaptım 4'ü komple gireyim dedim hemen 5'te bozayım dedim Bir de patladı hiç 01 bile değilUçak uçmadan önce tüm kasayı basmış belli yoksa giderdi biraz
Uzun zamandır kendi paramla aviator oynamıyorum vallaha en iyisi yoksa sıkıntıEvet aynısı başıma geldi Enjoy Bad bin lira ekledi müşteri temsilcisi yazdı uçağa girdim bir kere çevirdim 1.700 çekim vermedim 5.000 liraya kadar çekimli 4000 yaptım 4'ü komple gireyim dedim hemen 5'te bozayım dedim Bir de patladı hiç 01 bile değil
Hiç unutmam Muro başkan yol 2021 15 yaşlarındayım bir oyun oynuyorum böyle dandik bir şey bir reklam çıktı karşıma uçak uçuyor milyonlar heeeey, hemen apkyı indirdim unutmam öğrenciydim 150 lira para vardı cebimde tabiiki o zamanlar bilmiyoruz anlamıyoruz 2 lira 2 lira gidiyoruz ulan saatlerce oynayıp kaybetmiştim koymuştu öğrenciydim, şimdi de buralardayım.Evet aynısı başıma geldi Enjoy Bad bin lira ekledi müşteri temsilcisi yazdı uçağa girdim bir kere çevirdim 1.700 çekim vermedim 5.000 liraya kadar çekimli 4000 yaptım 4'ü komple gireyim dedim hemen 5'te bozayım dedim Bir de patladı hiç 01 bile değil
Bu da cidden çok güzeldi ashahshsNobonus vakası
THY risk birimi adamı NB yapmış bir daha kesinlikle yatırım yok bunlaraNobonus vakası
sen ne iş forumun en garip üyesi olabilirsin jdjfjf
Münakaşa yaratıp cinsiyet öğrenme, emin olma şeysi 🤣🤣🤣sen ne iş forumun en garip üyesi olabilirsin jdjfjf
Helal la Muro bir kumar forumu için on numara espri olmuş 🤣Seni avitorla gönderelim uçakla
manipüle etmeye çalıştım çaktırma djjdj baktım beni takip ediyo pp lerde sürekli değişiyor insan bi hoş oluyor kumar oynayan bir kadın başka ne isteyebilir bir erkek hayatta 😞😄Münakaşa yaratıp cinsiyet öğrenme, emin olma şeysi 🤣🤣🤣
Havalimanındada balici olur çıkar adam artık kralKankam bi tane belgesel izlemiştim.Sanırım adam uçak parası bulamadığı için ülkesine dönemeyip üç gün beş gün derken 20 sene havalimanında yaşamıştı. Bilet parası bulamazsan öyle bişey de yapabilirsin. Gelen giden yolculara sinyal atar günü bi şekilde döndürürsün artık kira yok bişey yok mis gibi ortam bak benim de aklıma yatmadı değil sana söyleyince.
Adam düşünmüş zaten. Bunu dolandırma bariKardeşim hangi havalimanında kaldın İstanbul havalimanımı?
Yok la valla adam bildiğin yaşam alanı kurmuştu kendine havalimanında. 20 25 yıl kadar yaşamış en son orda ölmüş. Görürsen videoyu izle. Adam her sabah traşını falan olup kıyafetlerini giyip kendine kurduğu yaşam alanında çayını kahvesini içip kitap falan okuyordu havalimanındaki dükkanlar falan bir süre sonra hep yardım etmeye falan da başlamış kira yok bişey yok mis gibi işte daha ne 😅Havalimanındada balici olur çıkar adam artık kral![]()
Senin bilet işini çözerim ama çözebilmem için önden 2 bin lira göndermen lazım 🤣Adam düşünmüş zaten. Bunu dolandırma bari