- 19,346
- 14,208
- 113
Alp Kayağı var yarın içinBeyzbol yok mu banko
Alp Kayağı var yarın içinBeyzbol yok mu banko
Alp disiplini mi hocamAlp Kayağı var yarın için
Aynen ondanAlp disiplini mi hocam
Yapmam kazanıp dağıtım yapmaya bakıyorum ama yapamazsam da kimse kusura bakmasın. Ben çok gördüm burda milleti 6-7 saat tutup dağıtım yapmayan adam3k ya tek kupon yapar şimdi bu
1e 5 yapsa 2k cebinde kalırHasim 2 ye 5 veren tek kupon yap. Gelse de gelmese de çek. En kötü 1k cebinde kalsın. İlla 5e düşme
Arif hocam bi suratımıza üfürde yatıp uyuyalım aq tek gözle kumar takip ediyoruzAynen ondan
Katılıyorum sana dost imzamı da bırakıyorum. إمضاءHasim 2 ye 5 veren tek kupon yap. Gelse de gelmese de çek. En kötü 1k cebinde kalsın. İlla 5e düşme
Kendini garantiye al önce dağıtım yapmasanda olur forum ahalisi kusura bakmasın burdaki arkadaşlarI kast etmiyorum bazıları kazanç videolarında dağıtım alamayınca forum çoluk çocuğa kaldı demişler kendilerinin 1 Allahını kuluna kıyağı olmamış forumu gelir kapısı gören tiplere aşırı ayarım bu ara kavga etmemek için zor tutuyorum valla kendimi önce kendine bak skttret gerisiniYapmam kazanıp dağıtım yapmaya bakıyorum ama yapamazsam da kimse kusura bakmasın. Ben çok gördüm burda milleti 6-7 saat tutup dağıtım yapmayan adam
Ya kumarbaza kumar oynama diye tavsiye mi verilir hocam vur dicen hepsini boşver borcu sonra ödersinKatılıyorum sana dost imzamı da bırakıyorum. إمضاء
Sarımsaklı işkembe çorbası yedim şimdi. Yarına üflerim artık.Arif hocam bi suratımıza üfürde yatıp uyuyalım aq tek gözle kumar takip ediyoruz
Öyle yapıyorum 5k durma sınırıKendini garantiye al önce dağıtım yapmasanda olur forum ahalisi kusura bakmasın burdaki arkadaşlarI kast etmiyorum bazıları kazanç videolarında dağıtım alamayınca forum çoluk çocuğa kaldı demişler kendilerinin 1 Allahını kuluna kıyağı olmamış forumu gelir kapısı gören tiplere aşırı ayarım bu ara kavga etmemek için zor tutuyorum valla kendimi önce kendine bak skttret gerisini
Vur diyince öldürüyor bunlar Eniştem. O yüzden Tane tane vaaz vermek zorunda kalıyorum.Ya kumarbaza kumar oynama diye tavsiye mi verilir hocam vur dicen hepsini boşver borcu sonra ödersin