- 16,441
- 15,209
- 113
Onlarsız besleniyorum çiğ olarak tadını bilmem 75 kilo 1.88 boyToprağım nasil besleniyorsun çoğu yemekte olur bunlar genelde
Onlarsız besleniyorum çiğ olarak tadını bilmem 75 kilo 1.88 boyToprağım nasil besleniyorsun çoğu yemekte olur bunlar genelde
@AzraeLKimle kapıştı o yine
Atismak mı la o kirli çamaşırlar döküldü komple kanlı bıçaklı gibiAtıstıkta dusmanı varmıs onu bıldırmıs benı bıldırmemos o ban yedı
Bize askerdeyken çiğ soğanı veriyorlardı elma gibi kütür kütür yiyordukÇiğ olarak hiç yemedim soğan kavrulup yok oluncaya kadar kavurur annem tane tane kalırsa hiç yiyemiyorum doktor çocukken bisiler olmuş snaa normal değil dedi![]()
Uzatma tahir @cemsin aran duzeldı mıAtismak mı la o kirli çamaşırlar döküldü komple kanlı bıçaklı gibi
Maximin zaten diyodu banlatacam kendimi diye belki fırsat bu fırsat demiştir. Bilemiyorum tabi amaAtismak mı la o kirli çamaşırlar döküldü komple kanlı bıçaklı gibi
Valla bağışıklığım düşük dediğin gibi crp oranı oluyor kanda ki iltihap değeri çok yüksek benim havadan nem kapıyorum sürekli takviye ilaç alıyorum her ayBize askerdeyken çiğ soğanı veriyorlardı elma gibi kütür kütür yiyorduk
Hasta olmayalım diye Doğal antibiyotik
Sen ibnesin harbiden ha hahdhUzatma tahir @cemsin aran duzeldı mı
660 tlSen ibnesin harbiden ha hahdh
Maxim banlandi mi delikanlı adamdı.Maximin zaten diyodu banlatacam kendimi diye belki fırsat bu fırsat demiştir. Bilemiyorum tabi ama
Bilmiyorum süresiz değildir umarım severim ramazaniMaximin zaten diyodu banlatacam kendimi diye belki fırsat bu fırsat demiştir. Bilemiyorum tabi ama
330tl aldım gerisi muzcu varya beleşçi onda helali hoş olsun ysgddh660 tl
Counter dota birseyler oyna gol yağışı az bu geceBu da gümledi batıyoruzEkli dosyayı görüntüle 892014
Onun fotosunu attı buraya kurtaran puahha330tl aldım gerisi muzcu varya beleşçi onda helali hoş olsun ysgddh
Bunu bekle olmazsa çek kalanı adam akıllı maç yok olanı da kaybetme. Borçlarını ödeBu da gümledi batıyoruzEkli dosyayı görüntüle 892014
Tebrikler dostBu da gümledi batıyoruzEkli dosyayı görüntüle 892014