Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Hasim5454 | Uefa

Kupon Miktarı
140
Kupon Oranı
2.00

tahir1603

U-MUTSUZ ÜYE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,699
15,522
113
Yapmam kazanıp dağıtım yapmaya bakıyorum ama yapamazsam da kimse kusura bakmasın. Ben çok gördüm burda milleti 6-7 saat tutup dağıtım yapmayan adam
Kendini garantiye al önce dağıtım yapmasanda olur forum ahalisi kusura bakmasın burdaki arkadaşlarI kast etmiyorum bazıları kazanç videolarında dağıtım alamayınca forum çoluk çocuğa kaldı demişler kendilerinin 1 Allahını kuluna kıyağı olmamış forumu gelir kapısı gören tiplere aşırı ayarım bu ara kavga etmemek için zor tutuyorum valla kendimi önce kendine bak skttret gerisini

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,186
10,056
113
Kendini garantiye al önce dağıtım yapmasanda olur forum ahalisi kusura bakmasın burdaki arkadaşlarI kast etmiyorum bazıları kazanç videolarında dağıtım alamayınca forum çoluk çocuğa kaldı demişler kendilerinin 1 Allahını kuluna kıyağı olmamış forumu gelir kapısı gören tiplere aşırı ayarım bu ara kavga etmemek için zor tutuyorum valla kendimi önce kendine bak skttret gerisini
Öyle yapıyorum 5k durma sınırı