- 8,246
- 4,992
- 113
Esenlerdeyim ben bana yakın yapın otogarda yatıyorum 2 aydırİstanbul ayar çekin hadi
Esenlerdeyim ben bana yakın yapın otogarda yatıyorum 2 aydırİstanbul ayar çekin hadi
tanımadıgım bir şahısla para problemi yaşamış kaybedenler grubundaO neden ban yedi yaa burda herkese salça oluyordu ama
Reis halısaha yerine buluşma yap, yan yana slot çevirin daha mantıklıBeyler iyi geceler. Yıllardır forumda takılıyoruz. Bazılarıyla artık abi kardeş arkadaş olduk. Diyorum ki bı halı saha maçı düzenleyelim. Herkes olduğu şehiri söyleyip 14 kişi ayarlayıp maç yapsın. Ben Antalyadayim olur diyenler yazsın yorumlara. Bazılarına mantıklı gelmeyecek ama olsun. Sadece bı teklif. Hayırlı geceler
Esenler diyince aklıma direk o müzik geldiEsenlerdeyim ben bana yakın yapın otogarda yatıyorum 2 aydır
para mevzusuymuş sanırım en son yediği kaba sıçıp bana hakaret ettiği için yol vermiştim cemsine aylardır konusmuyordukNeyden yedi suresizi
Biz poker oynayalım musti 😂Reis halısaha yerine buluşma yap, yan yana slot çevirin daha mantıklı
Kanka sen otobüs kaldirda taraftar gelsin 🤣Esenlerdeyim ben bana yakın yapın otogarda yatıyorum 2 aydır
Ben rulet yada blackjack oynuyorum kanka🤣Reis halısaha yerine buluşma yap, yan yana slot çevirin daha mantıklı
O en kolayı evlerinden aldırırız😀Kanka sen otobüs kaldirda taraftar gelsin 🤣
Parayı vuran rahmetli olurBen rulet yada blackjack oynuyorum kanka🤣
@Shellac uçak kaldırmaya gerek kalmadı eyvallah. 🤣🤣O en kolayı evlerinden aldırırız😀
Orda dolandırılir 🤣Parayı vuran rahmetli olur
TamamEsenlerdeyim ben bana yakın yapın otogarda yatıyorum 2 aydır
Otogar sicakmi kardeşim bı arkadaş soruyorda🤣O en kolayı evlerinden aldırırız😀
Abe sıcaktırOtogar sicakmi kardeşim bı arkadaş soruyorda🤣
La maho nerelerde yada bizden biri varmıAbe sıcaktır
Parayi vuran 2-3 gun ugramaz sonra duser buralara. Bence oda vurmustur 😄La maho nerelerde yada bizden biri varmı
La evi inlettimForumda o kadar dolandirici var dolandirilmayan bir yer halisaha kaldı diyorsun
En son 5 sene önce oynadık halısaha ciğerler bitik yapamaz oldukBen hiç parasızlık çekmedim kanka. Anasını satayım halısahada bile her hafta 700-800 çıkıyor cebimden. Millet gelsin diye parasını ödüyorum. Dün fırtınada çatısı çöktü halısahanin. Bu hafta yapamicaz