- 1,820
- 824
- 113
En güzel stres attığım yer orası. Yemin ederim çok iyi geliyorTürkiye şartlarında zor yaşıyoruz sen röveşata çekiyorsun dost. Hâlâ daha oynarım diyorsun oynama ciddiyim
En güzel stres attığım yer orası. Yemin ederim çok iyi geliyorTürkiye şartlarında zor yaşıyoruz sen röveşata çekiyorsun dost. Hâlâ daha oynarım diyorsun oynama ciddiyim
ETS 2 tmp gta 5 online veya cs go girme fikri daha mantıklıBeyler iyi geceler. Yıllardır forumda takılıyoruz. Bazılarıyla artık abi kardeş arkadaş olduk. Diyorum ki bı halı saha maçı düzenleyelim. Herkes olduğu şehiri söyleyip 14 kişi ayarlayıp maç yapsın. Ben Antalyadayim olur diyenler yazsın yorumlara. Bazılarına mantıklı gelmeyecek ama olsun. Sadece bı teklif. Hayırlı geceler
Hiç sorma iyilik diye yardım ettik hala 1000 liramı alamadım dengesiz birinden dikkat edin 😂Forumda o kadar dolandirici var dolandirilmayan bir yer halisaha kaldı diyorsun
Antalya dost orta saha oynarım baştan söyleyeyim 😀Beyler iyi geceler. Yıllardır forumda takılıyoruz. Bazılarıyla artık abi kardeş arkadaş olduk. Diyorum ki bı halı saha maçı düzenleyelim. Herkes olduğu şehiri söyleyip 14 kişi ayarlayıp maç yapsın. Ben Antalyadayim olur diyenler yazsın yorumlara. Bazılarına mantıklı gelmeyecek ama olsun. Sadece bı teklif. Hayırlı geceler
Valorant yok mu Reis yaw ?. Bu arada @Daimon reisim TR'ye uğrasa donarumma gibi kalecilik yaparım en baştaETS 2 tmp gta 5 online veya cs go girme fikri daha mantıklı
inanır mısın hiç oynamadımETS 2 tmp gta 5 online veya cs go girme fikri daha mantıklı
Antalya olanlar bana dm den ulaşsın. Bı maç ayarlayalım 6 kişi istiyorum. Benle 7 olacakAntalya dost orta saha oynarım baştan söyleyeyim 😀
Maçta bişey olmazda ertesi gün herkes mokoko 🤣aman kalsın burada herkes kumarbaz herkes kaybeden
stresten,sigaradan kondisyon mu kalırms 2 kalp krizi,2 spazm olur
![]()