- 16,282
- 15,043
- 113
Yok dost KarabağlarBornova mı
Yok dost KarabağlarBornova mı
Allah aşkına ya 100 spine hepsi maçı satar daha ne beklersin kiAga hersey beklenir korktum ben burdan![]()
Gece gece bizi karalar bağlar iyi gecelerYok dost Karabağlar
Vallaha ögle mecburiyetten geldik biz yoksa leş Antalya görmüş insanaİzmir'i sevemedim ben Antalya candır
ben satmamAllah aşkına ya 100 spine hepsi maçı satar daha ne beklersin ki![]()
Oo bende yılların markwtcisiyim casamax file markette yoneticiydim istifa ettimŞokta çalışıyorum knk
Valla öyle.Vallaha ögle mecburiyetten geldik biz yoksa leş Antalya görmüş insana
100 betten aşağısı kesmez seniben satmam
beni 20lik esc bile kesmıyor 100 bet ne ki100 betten aşağısı kesmez seni![]()
Param olmadan yola çıkmam ben aga g.tune güvenmeyen kestane toplamaya çıkmasın derler bizim burdaCikmazsa biz ağlarız 🤣
45 lik mature ye 10 kişiyi bıçaklayacak tonla adam var burdabeni 20lik esc bile kesmıyor 100 bet ne ki
Ben hiç parasızlık çekmedim kanka. Anasını satayım halısahada bile her hafta 700-800 çıkıyor cebimden. Millet gelsin diye parasını ödüyorum. Dün fırtınada çatısı çöktü halısahanin. Bu hafta yapamicazParam olmadan yola çıkmam ben aga g.tune güvenmeyen kestane toplamaya çıkmasın derler bizim burda![]()
Puhahahah😂😂45 lik mature ye 10 kişiyi bıçaklayacak tonla adam var burda![]()
deme öyle aklıma süresiz yemiş cemsin dostumuz geliyor45 lik mature ye 10 kişiyi bıçaklayacak tonla adam var burda![]()
Sen neredesin İstanbul'daİstanbul ayar çekin hadi
O neden ban yedi yaa burda herkese salça oluyordu amademe öyle aklıma süresiz yemiş cemsin dostumuz geliyor
Asya farketmez banaSen neredesin İstanbul'da
Neyden yedi suresizideme öyle aklıma süresiz yemiş cemsin dostumuz geliyor
İstanbul tayfa ses versin.Asya farketmez bana