Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti ĢÙĻBØŹ ■ Gece Kuponu ♤

Kupon Miktarı
3000
Kupon Oranı
6.29

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
2,167
113
O
Makina kardeşim sana iki hafta önce başıma ne geldi bir bilsen sana anlatayım. Betboxtan 13 bin çektim ve çekim geldi. Sonra 5 dk sonra çekimi yollayan aynı kişi adına bir baktim mesaj geldi hesabınıza 56 bin TL gelmiştir diye . Hayatımda bu kadar mutlu olmadım
O sitede bi garipşik var benım yatırımı 2 defa gecırmıslerdı cekımde yapmıstm sorun plmamıstı

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,480
2,167
113
Kardeşim 100 TL bile olsa avukata veriyor bilmen gerek senin . Geçen evet dağıttım 240 binbakiye yaptım . Roll yaptım kayıp ertti hemde 29 bin . Yine dağıtım yaptım olunca ben eli açığım . Dışardaki arkadaslarada verdim
240 bin almışsın 29 voleybola falan yüksek basmışsın. dagıtım yapmışsın site 13 çekimin sonrası 56 bın hata yaparak yolluyor. Şanslısın buraya kadar eyvallah parayı kaybediyorsun ki bu normal bu illet para algısını kaybettiriyor. ₺500 tl borç ödeyemedın dıye sabah 8 de avukata verilecem diyorsun yapılandırma neden yapmıyorsun???? Adamlar senle dalga geçiyor hala rol aç takip edeyim diyorsun dağıttığın adamlar dmne cevap bile vermez onu bilerek hareket etmen lazım tek çare burdakılerden medet umacagına görüş yapılandırma yap