- 7,605
- 3,299
- 113
Diyor ev araba parası dagittimPeki 5 ay sonra gelip ilk rollingte tekrar kaybolup gitmesini nasıl açıklarsın dostumun dostu 😆
Diyor ev araba parası dagittimPeki 5 ay sonra gelip ilk rollingte tekrar kaybolup gitmesini nasıl açıklarsın dostumun dostu 😆
PuahahahBi biz gölgesinden yararlanamadık
Abla dedikçe çıldırıyorum vxbsbxb😂Doğru abla inanırım işte sen benim lafımı yapmiyorusn diyorum 500 at bana herkesi susturmak dekont ayak sen yapmiyorsun kralicem
Keşke öyle olsa en azından bize birşeyler düşerAma bana yeniler umudunu kaybedip konuyu terk etsin diye birazcik abartarak anlatıyorsunuz gibi geldi sanki
Keşke siz daha gulboz ablayı tanimiyonuz Casper gibi heryerden çıkar puahahahhaaAma bana yeniler umudunu kaybedip konuyu terk etsin diye birazcik abartarak anlatıyorsunuz gibi geldi sanki
Fazlası var eksiği yokAma bana yeniler umudunu kaybedip konuyu terk etsin diye birazcik abartarak anlatıyorsunuz gibi geldi sanki
Bu kadar lafın üstüne çıkarıp herkesin suratına 300 er TRX fırlatması yok mu pekiKeşke öyle olsa en azından bize birşeyler düşer
Sabah 7’ye ancaBu kadar lafın üstüne çıkarıp herkesin suratına 300 er TRX fırlatması yok mu peki
İki tane lilloş salla köprüyü bile sattım dersin inanma böyle şeylere 😆Diyor ev araba parası dagittim
Puhahhaİki tane lilloş salla köprüyü bile sattım dersin inanma böyle şeylere 😆
Ama çıkmaz sabah 7 sine puhahahaSabah 7’ye anca
Yılan gibidieSabah 7 yi beklemeden kayboldu sanırım
Ney la verecem dur laaBizi nerelere getirdin amcaoğlu
Derinlerden birşey olmazGulboz hep beraber şikayet etsek banlanir mi acaba
Valla o zaman hiç karismayak ban yemeyekDerinlerden birşey olmaz