- 7,603
- 3,298
- 113
Eyw abi@Shellac reis geceleri gergin stresli olur selam verene bile ban atar 😂 seni hiç unutmayacağız kendine dikkat et yolun bahtın açık olsun.
Eyw abi@Shellac reis geceleri gergin stresli olur selam verene bile ban atar 😂 seni hiç unutmayacağız kendine dikkat et yolun bahtın açık olsun.
? Ben nabtim la shellDostum kansızı her konuda uyarıyoruz
Seni de uyarmamız gerekiyor
Hiç mi mesajları görmüyorsunuz
Bak gene la diyin la deme dost? Ben nabtim la shell
La dememizs mi kiziyoBak gene la diyin la deme dost
Yok yani geçen gün aktif promokod da la dedin ya ne de olsa la deme yönetici ben öğretmene la diyemiyom meselaLa dememizs mi kiziyo
Ne alaka olum kafayı mı yedin senYok yani geçen gün aktif promokod da la dedin ya ne de olsa la deme yönetici ben öğretmene la diyemiyom mesela
Adam haklıNe alaka olum kafayı mı yedin sen
Valla gotum tutuşuyor şuan shellaca iyi görünmeye calisiyomNe alaka olum kafayı mı yedin sen
Puhahah şimdi gelir gelseydi şöyle dagitirim böyle dagitirmAguilas maçı 1-0 olmuş Medellin de iy 0-0 bitmiş galiba kupon yatıyor. @gulboz31 ortaya çıkabilirsin
Gülboz reis sever öyle şeyleri 7 saat rolling takip ettirip kupon tutunca kaybolup 5 ay sonra girdiği günleri bilirim kimse bilmez.
Ben bilirim bu akgülün bahsettiği günde boşuna takip ediyorsunuz kupon kazanırsa uyumaya gider demiştim yinede takip ettiler dediğime geldiler.Geçen yaşadım ne yazık ki