- 13,658
- 14,667
- 113
İyiyim kanka ne içtin la sen sen değilsin.Haylncm sen naslsn canm
İyiyim kanka ne içtin la sen sen değilsin.Haylncm sen naslsn canm
Espri var espri var kardeşim tamam gülmek için burdayiz da böyle espriler hoş değil yoksaa atış serbest sorun yokValla de tama avrat resmi atmıştı kilolu Tahir abe kizma
Bu muhabbet rolden daha gerçekAynen muhabbet var diye bölmeyeyim dedim .d
Sinek ilacıİyiyim kanka ne içtin la sen sen değilsin.
Icmdgmz gün yokİyiyim kanka ne içtin la sen sen değilsin.
AnaaaHerkes kendine yakışanı yapar demi usta
PuhahahhaBu muhabbet rolden daha gerçek
Sen nerdesin nerdeysin dostHerkes kendine yakışanı yapar demi usta
Kupon gelirse kura yapacağız kime çıkarsa burda olanlardan trx adresine hemen göndereceğiz.Bakin arkadaşlar gulbiz a yaptığınız ayıp diyorsunuz gulboz atmaz bakın şimdi kanitliycam size gulbiz hanim atın ban a 500 bubroldeji dostlarıma gkstermiyorum isminizi böyle temizlersiniz gulbiz hanim burda bir agirliginiz olur rolde
Ben olsam atmıştım çok ikna ediciBakin arkadaşlar gulbiz a yaptığınız ayıp diyorsunuz gulboz atmaz bakın şimdi kanitliycam size gulbiz hanim atın ban a 500 bubroldeji dostlarıma gkstermiyorum isminizi böyle temizlersiniz gulbiz hanim burda bir agirliginiz olur rolde
Çıkmaz ayın son perşembesi yaniKupon gelirse kura yapacağız kime çıkarsa burda olanlardan trx adresine hemen göndereceğiz.
O yazdığı Yazıdan sonra da kesinlikle bana etiketleyip yazmasın insanı kullanıyormuş küçük aklıylaAbi bunun ucu çok acik
Gülboz hanım ne la adam 55 yaşında ak sakallı dede sekiz evlilik geçirmiş pişmaniye gibi olmuş ne ablası😂Bakin arkadaşlar gulbiz a yaptığınız ayıp diyorsunuz gulboz atmaz bakın şimdi kanitliycam size gulbiz hanim atın ban a 500 bubroldeji dostlarıma gkstermiyorum isminizi böyle temizlersiniz gulbiz hanim burda bir agirliginiz olur rolde
Valla gulboz diyor dolandırıcının dolandiricisiminolur yemedi maalesef yese aranizdan birine rol actiracaktimBen olsam atmıştım çok ikna edici
HeryerdeSen nerdesin nerdeysin dost
PuhahahahhaGülboz hanım ne la adam 55 yaşında ak sakallı dede sekiz evlilik geçirmiş pişmaniye gibi olmuş ne ablası😂