Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Beklemede Gulboz / $abahçı Tayfa ile Kupon

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1.11

AfyonluTR

Herkes kendine yakışanı yapsın 🤡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
83
28
Herkes kendine yakışanı yapsın bu saatten sonra

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,716
3,378
113
Bakin arkadaşlar gulbiz a yaptığınız ayıp diyorsunuz gulboz atmaz bakın şimdi kanitliycam size gulbiz hanim atın ban a 500 bubroldeji dostlarıma gkstermiyorum isminizi böyle temizlersiniz gulbiz hanim burda bir agirliginiz olur rolde

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,625
4,455
113
Bakin arkadaşlar gulbiz a yaptığınız ayıp diyorsunuz gulboz atmaz bakın şimdi kanitliycam size gulbiz hanim atın ban a 500 bubroldeji dostlarıma gkstermiyorum isminizi böyle temizlersiniz gulbiz hanim burda bir agirliginiz olur rolde
Kupon gelirse kura yapacağız kime çıkarsa burda olanlardan trx adresine hemen göndereceğiz.

AfyonluTR

Herkes kendine yakışanı yapsın 🤡
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
393
83
28
Ben olsam atmıştım çok ikna edici

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,658
14,667
113
Gülboz hanım ne la adam 55 yaşında ak sakallı dede sekiz evlilik geçirmiş pişmaniye gibi olmuş ne ablası😂