- 62,703
- 32,040
- 113
Önceden çarkı et değildi sheraton'dıİsim ayni carkbet 🙋 elmi degistrmis muro reis
Önceden çarkı et değildi sheraton'dıİsim ayni carkbet 🙋 elmi degistrmis muro reis
Boş yapma Ahmet'e söylediklerini söyledi çocuk şimdi yok dolandırıcı yok yüksek paralarla oynuyor batması yakın çok mu battı sana ne yaptım ben sana yardım etmekten başka kıskanç lavuk etek giy dolaş sen yakışırLan Ne insanlar benim yüzümü görmeden Boş boş konuşma ağzımı açtırma gece gece ha gidip Konu açın oradan konuşun
Anladm reis eywallhÖnceden çarkı et değildi sheraton'dı
Yapıldı coktnSahurlar yapıldı mı
Muro abe de biraz yanlış varmış gibi geldiVay be muroyu araya almışlar pauaha
Meselenin ne olduğunu sen biliyormusunMuro abe de biraz yanlış varmış gibi geldi
Dostum ben adamın arkadasindan ne tek kelime kötü konustum ne kötü bişey yaptım adam arkamdan neler demiş duysan şaşırırsın ayıptır yaniVay be muroyu araya almışlar pauaha
Burada okuduğumuz kadarMeselenin ne olduğunu sen biliyormusun
Muromu arkandan konusmusDostum ben adamın arkadasindan ne tek kelime kötü konustum ne kötü bişey yaptım adam arkamdan neler demiş duysan şaşırırsın ayıptır yani
Evet neler söylemiş hemde kıskançlıktanMuromu arkandan konusmus
Bu konuda kör tuttugunu skiyor dostum geceden beri var bi tantana hiçbirsey anlamadım benVay be muroyu araya almışlar pauaha
Sen de forumda yenisin dostum adam seni ne kadar taniyor olabilir ki arkandan atıp tutsunEvet neler söylemiş hemde kıskançlıktan
Kimse beni araya alamaz erhan az çok beni tanırsın ezer geçerimVay be muroyu araya almışlar pauaha
Bilsem dostum anlamadığım kısım o zatenSen de forumda yenisin dostum adam seni ne kadar taniyor olabilir ki arkandan atıp tutsun
Sen anca ötersin öyle bir insanın ar damarı çatlamışsa ona cevap bile vermeye değmez senin yerinde olsam kafama sıkarım yazık sanaKimse beni araya alamaz erhan az çok beni tanırsın ezer geçerim
Onun değil Ahmet'in arkasından atıp tutmuşum bir tane şahıs beni doldurmuştu Ahmet de o gün Jojo paramı sildi falan filan deyince dedim yalan söylüyor Büyük ihtimal Bir de o kişi bana bir şeyler anlattı dedim o zaman Ahmet de dolandırıcı gibisinden sonra ahmet'in karakteri ortaya çıkınca okey verdim muhabbete geldi geri muhabbet konusuna benim o şahıs beni dolduran şahısta bunun parasını vermemiş Bu da geldi böyle böyle paramı aldı falan filan bunu savundum şimdi biz kötü olduk kimse babamın oğlu değil ya herkesin işi gücü rast gitsinSen de forumda yenisin dostum adam seni ne kadar taniyor olabilir ki arkandan atıp tutsun
Muro arkandan atıp tutmuş ve bunu millet gelip snaa mi söylemiş haberin oldu simdiBilsem dostum anlamadığım kısım o zaten