Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
726
2,401
93
Lan Ne insanlar benim yüzümü görmeden Boş boş konuşma ağzımı açtırma gece gece ha gidip Konu açın oradan konuşun
Boş yapma Ahmet'e söylediklerini söyledi çocuk şimdi yok dolandırıcı yok yüksek paralarla oynuyor batması yakın çok mu battı sana ne yaptım ben sana yardım etmekten başka kıskanç lavuk etek giy dolaş sen yakışır

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,811
32,106
113
Sen de forumda yenisin dostum adam seni ne kadar taniyor olabilir ki arkandan atıp tutsun
Onun değil Ahmet'in arkasından atıp tutmuşum bir tane şahıs beni doldurmuştu Ahmet de o gün Jojo paramı sildi falan filan deyince dedim yalan söylüyor Büyük ihtimal Bir de o kişi bana bir şeyler anlattı dedim o zaman Ahmet de dolandırıcı gibisinden sonra ahmet'in karakteri ortaya çıkınca okey verdim muhabbete geldi geri muhabbet konusuna benim o şahıs beni dolduran şahısta bunun parasını vermemiş Bu da geldi böyle böyle paramı aldı falan filan bunu savundum şimdi biz kötü olduk kimse babamın oğlu değil ya herkesin işi gücü rast gitsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...