- 62,694
- 32,034
- 113
Ben yanlışım Kral adam boş ver@dextermorgan aga sen de can ciğer takılıyordun hatta 1 ay önce sana multi muhabbeti olduğunda muro başkan sahip çıkmıştı kim doğru kim yanlış çözemedim
Ben yanlışım Kral adam boş ver@dextermorgan aga sen de can ciğer takılıyordun hatta 1 ay önce sana multi muhabbeti olduğunda muro başkan sahip çıkmıştı kim doğru kim yanlış çözemedim
Birini dolandirdiysam kardeşimin üstüne yemin ederim ben kimseyi dolandirmadimDoğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
Bu laf nerden ciktiDoğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
O senin arkandan konuşmuştu bir tanesi sen Kripto çekecekmişsin falan filan seni bana kötülemişti o muhabbeti söylüyor muhabbet dönmüş dün o zaman boş muhabbetUla benim kripto hesabım bile yok
Ya beni bilen biliyor boş ver burası sanal alem kim ne düşünüyorsa düşünsün Ben kendimi bildikten sonra Kralına eyvallahım olmaz@Devecibey kardeş ben o konudaki mesajlara ben de denk geldim aslında muroluk pek bi şey yokken problemi o yatarmış gibi oldu sen senlik bi durum yokmuş gibi geri çekildin
Kral onların mevzuları oncedendi yorum atmak için yorum yapma bilmediğin seylerde@Devecibey kardeş ben o konudaki mesajlara ben de denk geldim aslında muroluk pek bi şey yokken problemi o yatarmış gibi oldu sen senlik bi durum yokmuş gibi geri çekildin
Ulan o adam senin arkandan konuştu öyle deyince ben de dedim ki öyle yapan adam dolandırıcıdır Ben yalan söylemem sana Hatta söylemiştim bunun doldurduğunu para bende dönsün He işin gücün rast gitsin Ahmet böyle düşünüyorsan muhattap olma ben seni savundum para bende dönsün olsaydı ben durmadan DM atardım emin ol başka da bir şey demiyorum@Muroo1988 seni abimiz bildik kardeslikten başka birşey yapmadık sen milletin arkasından konuşarak milleti birbirine kirdiriyon ben adamdan kriptoyu çekim için istedim sen demişsin dolandırıcı senin muhabbeti anlattım ruliyi bana dex o bana dexi Ruliye sonra hepsini escape kirdiriyonki para sadece sende dönsün anladık eyw
Tamam biz anladık anlayacağımız yolun açık olsunUlan o adam senin arkandan konuştu öyle deyince ben de dedim ki öyle yapan adam dolandırıcıdır Ben yalan söylemem sana Hatta söylemiştim bunun doldurduğunu para bende dönsün He işin gücün rast gitsin Ahmet böyle düşünüyorsan muhattap olma ben seni savundum para bende dönsün olsaydı ben durmadan DM atardım emin ol başka da bir şey demiyorum
Sen cidden kalıbının adamı değilmişsin ben milleti birbine kirdirip tüm parayı alacakmiymisim 🤣🤣 o ne demekse artık 🤣 ben çekilişlere bile katılmıyorum bile ihtiyacı olan alsın diye bu forumda çok kişiye güzellik yaptım sende dahil 😄 kimden para istemişim yada yanlış yapmışım hele bi söyle.yazık senin kalıbına adamım diye dolaşma senYa beni bilen biliyor boş ver burası sanal alem kim ne düşünüyorsa düşünsün Ben kendimi bildikten sonra Kralına eyvallahım olmaz
SenındeTamam biz anladık anlayacağımız yolun açık olsun
İnsanlar bunu yüzünü görmeden kapatın sohbeti@Daimon bu konuyu kitler misiniz İyice Boku cıktı para muhabbeti dönüyormuş burada devamlı
Lan Ne insanlar benim yüzümü görmeden Boş boş konuşma ağzımı açtırma gece gece ha gidip Konu açın oradan konuşunİnsanlar bunu yüzünü görmeden kapatın sohbeti
Eskiden sağlamdı şimdi bilmiyorum isim değiştirmişCarkbet saglam mi ?
İsim ayni carkbet 🙋 elmi degistrmis muro reisEskiden sağlamdı şimdi bilmiyorum isim değiştirmiş