Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,632
3,312
113
Doğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
Birini dolandirdiysam kardeşimin üstüne yemin ederim ben kimseyi dolandirmadim

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,632
3,312
113
Doğru banada Ahmet in arkasindan konuşmuştu birini dolandırdı demişti kripto hesabına attırmış Ahmet sonra parayı harcamış mi ne demişti 2-3 gün sonrada tekrar abi kardeş oldular 😄 çok değişik insanlar 😃 sen adamsın ama @NoEscapE de öyle..sen gündüz yeni sohbet konusu aç takiliriz her zaman yanındayım senin takılma millete. Bir ihtiyacin olduğundada yaz özelden 😉
Bu laf nerden cikti

Muhammets10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,461
2,856
113
@Devecibey kardeş ben o konudaki mesajlara ben de denk geldim aslında muroluk pek bi şey yokken problemi o yatarmış gibi oldu sen senlik bi durum yokmuş gibi geri çekildin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
@Devecibey kardeş ben o konudaki mesajlara ben de denk geldim aslında muroluk pek bi şey yokken problemi o yatarmış gibi oldu sen senlik bi durum yokmuş gibi geri çekildin
Ya beni bilen biliyor boş ver burası sanal alem kim ne düşünüyorsa düşünsün Ben kendimi bildikten sonra Kralına eyvallahım olmaz

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,632
3,312
113
@Muroo1988 seni abimiz bildik kardeslikten başka birşey yapmadık sen milletin arkasından konuşarak milleti birbirine kirdiriyon ben adamdan kriptoyu çekim için istedim sen demişsin dolandırıcı senin muhabbeti anlattım ruliyi bana dex o bana dexi Ruliye sonra hepsini escape kirdiriyonki para sadece sende dönsün anladık eyw

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
@Muroo1988 seni abimiz bildik kardeslikten başka birşey yapmadık sen milletin arkasından konuşarak milleti birbirine kirdiriyon ben adamdan kriptoyu çekim için istedim sen demişsin dolandırıcı senin muhabbeti anlattım ruliyi bana dex o bana dexi Ruliye sonra hepsini escape kirdiriyonki para sadece sende dönsün anladık eyw
Ulan o adam senin arkandan konuştu öyle deyince ben de dedim ki öyle yapan adam dolandırıcıdır Ben yalan söylemem sana Hatta söylemiştim bunun doldurduğunu para bende dönsün He işin gücün rast gitsin Ahmet böyle düşünüyorsan muhattap olma ben seni savundum para bende dönsün olsaydı ben durmadan DM atardım emin ol başka da bir şey demiyorum

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,632
3,312
113
Ulan o adam senin arkandan konuştu öyle deyince ben de dedim ki öyle yapan adam dolandırıcıdır Ben yalan söylemem sana Hatta söylemiştim bunun doldurduğunu para bende dönsün He işin gücün rast gitsin Ahmet böyle düşünüyorsan muhattap olma ben seni savundum para bende dönsün olsaydı ben durmadan DM atardım emin ol başka da bir şey demiyorum
Tamam biz anladık anlayacağımız yolun açık olsun

dextermorgan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
722
2,400
93
Ya beni bilen biliyor boş ver burası sanal alem kim ne düşünüyorsa düşünsün Ben kendimi bildikten sonra Kralına eyvallahım olmaz
Sen cidden kalıbının adamı değilmişsin ben milleti birbine kirdirip tüm parayı alacakmiymisim 🤣🤣 o ne demekse artık 🤣 ben çekilişlere bile katılmıyorum bile ihtiyacı olan alsın diye bu forumda çok kişiye güzellik yaptım sende dahil 😄 kimden para istemişim yada yanlış yapmışım hele bi söyle.yazık senin kalıbına adamım diye dolaşma sen

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,694
32,034
113
Kapatın konuyu Ne para muhabbeti dönsün ne de bir şey dönsün herkes işine gücüne baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...