Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bastard16

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
47
11
8
dostlar selam. Geceniz güzel olsun. Belki konu dışı ama birşey sormak istiyorum ve tecrübelerinize güvenerek. Deobet hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl bir site para yatırılır mı ?

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,675
3,338
113
1 saat suresi var zaten ben jojo ve mat kodlarını aliyorum bu şekilde başka siteye atıyorum
Eyw Erhan abi dekontada yardımcı oldun dekontu Erhan abiye gösterdim adamın attığını onayladı yedi parayı ama nasıl ifşa oldu formda birdaha giremez yuzunl varsa yokda konusmadigi adamın konusuna gelip yazıyor

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,874
3,324
113
dostlar selam. Geceniz güzel olsun. Belki konu dışı ama birşey sormak istiyorum ve tecrübelerinize güvenerek. Deobet hakkında bilgisi olan var mı ? Nasıl bir site para yatırılır mı ?

A selam riskli bir site bazılarına ufak oduyor bazılarına ödemiyor bulaşma

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Eyw Erhan abi dekontada yardımcı oldun dekontu Erhan abiye gösterdim adamın attığını onayladı yedi parayı ama nasıl ifşa oldu formda birdaha giremez yuzunl varsa yokda konusmadigi adamın konusuna gelip yazıyor
Forumda her önünüze gelen adama guvenmeyin 1 2 mesaj sayısı olan adamın neyine güvenipte para emanet ediyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...