Selamünaleyküm gece vardiyasından selamlar arkadaşlar @Muroo1988 adamm
Aleykümselam Kral adam işin gücün rast gitsin kolay gelsinSelamünaleyküm gece vardiyasından selamlar arkadaşlar @Muroo1988 adamm
Ahmetle mi?Cs atmaya gittik olaya gel
Puahahah kahkaha attım yok 🤣 öyle bir şey olur muAhmetle mi?
Attım dm den işim soyisimde var😂Joker güncel iletebilir misiniz
İlk banın mı?Sa kral adamlar banimiz kalktı
A,selamSa kral adamlar banimiz kalktı
2 heralde tam hatirlamim hem paramız gitti hem ban yedik gelse cildirma ben kufurde etmedim halbukiİlk banın mı?
Aleyküm selamSa kral adamlar banimiz kalktı
Çok güvendin yanlış anlama amacım sinirlendirmek değil, abi abi diyordun bugün bu forumda herkes için demiyorum abi dediğin öbür gün ne yapar gör işte Ahmet.2 heralde tam hatirlamim hem paramız gitti hem ban yedik gelse cildirma ben kufurde etmedim halbuki
Doğru diyon dostÇok güvendin yanlış anlama amacım sinirlendirmek değil, abi abi diyordun bugün bu forumda herkes için demiyorum abi dediğin öbür gün ne yapar gör işte Ahmet.
Ben rulingle özelden hep konuşurdum nasıl oldu en son 1 gün hiç yazmadı bana sonra kavga etmişsiniz2 heralde tam hatirlamim hem paramız gitti hem ban yedik gelse cildirma ben kufurde etmedim halbuki
Adama para atım mi diyordum yok diyordu nasıl oluyor yaDoğru diyon dost
Yetişemedim be kral benden önce yazdı sana trx için dönmedi demi dahaDoğru diyon dost
İşte dost o konuşmadığını Z bir günde attım parayı yedi parayı zararım filan var 5 6 k kaybettim diyordu benim parayı kaybetti ben hiç böyle birşey yapacağını tahmin etmedimBen rulingle özelden hep konuşurdum nasıl oldu en son 1 gün hiç yazmadı bana sonra kavga etmişsiniz