- 7,736
- 3,399
- 113
Anlamadim dost çarptı beni kripto dekont bile varAdama para atım mi diyordum yok diyordu nasıl oluyor ya
Anlamadim dost çarptı beni kripto dekont bile varAdama para atım mi diyordum yok diyordu nasıl oluyor ya
Senin parayı nasıl kaybetti siteye mı yatırdıİşte dost o konuşmadığını Z bir günde attım parayı yedi parayı zararım filan var 5 6 k kaybettim diyordu benim parayı kaybetti ben hiç böyle birşey yapacağını tahmin etmedim
Güvenilir gibi geliyordu la o bide bursadaymis bulunur her türlüde neyse herkes kendine yakışanı yaparBen rulingle özelden hep konuşurdum nasıl oldu en son 1 gün hiç yazmadı bana sonra kavga etmişsiniz
Yok bır sey demıyorum sadece anlamadıgım adama atım mı dıyordum yok dıyordı ilginçAnlamadim dost çarptı beni kripto dekont bile var
Ya öyle yaptı yada başka bir şey ne bilim dost sonuç param gitti 3 kSenin parayı nasıl kaybetti siteye mı yatırdı
Kalıcı yedi demi oYa öyle yaptı yada başka bir şey ne bilim dost sonuç param gitti 3 k
Kimseye güvenmeyin kimse kimseye güvenmeyin benim guvenecegim artık 2 3 kişi varGüvenilir gibi geliyordu la o bide bursadaymis bulunur her türlüde neyse herkes kendine yakışanı yapar
Bilmiyorum ins kalıcı yemiştir formda dolandırıcılara yer yok dostKalıcı yedi demi o
Gardaş sen bunla dost degilmiydin laYa öyle yaptı yada başka bir şey ne bilim dost sonuç param gitti 3 k
..Bilmiyorum ins kalıcı yemiştir formda dolandırıcılara yer yok dost
Dost ne bilim demek güven sagladiGardaş sen bunla dost degilmiydin la
Bu ne Erhan abi
Bani açılmış yoksa etiket attığında çıkmazdıBu ne Erhan abi
Valla abi açılmışsa benim paramı atsın yavBani açılmış yoksa etiket attığında çıkmazdı
Bulunur bulunmaz diye birşey yok ugrasirsin her türlü denk gelir ama senin meselen bende bursadayim ama ne diyim Ağa çok zoruna gittiyse peşini bırakmaDost ne bilim demek güven sagladi
Dun bana bir cekilis çıkmıştı ikas sitesine girip trx aldim adama attim parayi atti para site hesabına gecti 1 saat suresi var onun kimseye para felan teslim etmeyin benim yaptığım yöntemi deneyinValla abi açılmışsa benim paramı atsın yav
Gitti ben haram ettim çıkar kendinddnBulunur bulunmaz diye birşey yok ugrasirsin her türlü denk gelir ama senin meselen bende bursadayim ama ne diyim Ağa çok zoruna gittiyse peşini bırakma
Birdaha vbete atacamDun bana bir cekilis çıkmıştı ikas sitesine girip trx aldim adam attim parayi atti para site hesabına gecti 1 saat suresi var onun kimseye para felan teslim etmeyin benim yaptığım yöntemi deneyin