- 17,161
- 14,021
- 113
10 defa yazdımUlan arkadaşa gönder vardı oradan hallederdik de işte aklıma gelmedi ya sıfırlamış
10 defa yazdımUlan arkadaşa gönder vardı oradan hallederdik de işte aklıma gelmedi ya sıfırlamış
11300e kadar çıktım sıfırladım lan vallahi yok böyle bir rahatlama ya valla kuş gibi oldum0lamıs
Tabi cepte sigara parası yok ama olsun 😂😂😂11300e kadar çıktım sıfırladım lan vallahi yok böyle bir rahatlama ya valla kuş gibi oldum
Neden beni dinlemedin dayıTabi cepte sigara parası yok ama olsun 😂😂😂
Aynı bensin reis11300e kadar çıktım sıfırladım lan vallahi yok böyle bir rahatlama ya valla kuş gibi oldum
Sağlık olsun dayiNeden beni dinlemedin dayı
Öyle tabi ama üzüldümSağlık olsun dayi
Aranızda benim kadar zor durumda olan yoktur belki ama bazen bazı şeyleri gözden çıkarmak lazım dayı ben yeri geldi bir daha bulmanın belki imkanı olmayacak şeyleri sildim. Muroyla sürekli dertlesiriz benim ailevi sorunlarımdan bile haberdar . Benim sildiklerimi yanlış anlama sizin silmeye cesaretiniz yetmez belki o yüzden 6bin liranın lafı olmaz . Seviliyorsun apo dayıÖyle tabi ama üzüldüm
Sende öyle dayı sevilmesen zaten 10 defa yazmazdım sana neyse geçti gitti önümüze bakalımAranızda benim kadar zor durumda olan yoktur belki ama bazen bazı şeyleri gözden çıkarmak lazım dayı ben yeri geldi bir daha bulmanın belki imkanı olmayacak şeyleri sildim. Muroyla sürekli dertlesiriz benim ailevi sorunlarımdan bile haberdar . Benim sildiklerimi yanlış anlama sizin silmeye cesaretiniz yetmez belki o yüzden 6bin liranın lafı olmaz . Seviliyorsun apo dayı![]()
Önümüze baka baka hep sıfırız nasıl olacakSende öyle dayı sevilmesen zaten 10 defa yazmazdım sana neyse geçti gitti önümüze bakalım
Ne diyeyim muro 10 defa dedim sıfırlama çekeriz diyeÖnümüze baka baka hep sıfırız nasıl olacak
Kurallara uysaniz yasamazsiniz be kardeşim ne diyor kitapta içkiden zinadan uzak durun para alışverişinden kaçın!Şahıs dolandirici dikkat edin
Hepsini yaptım cehennemde yerim hazirKurallara uysaniz yasamazsiniz be kardeşim ne diyor kitapta içkiden zinadan uzak durun para alışverişinden kaçın!
Aleyküm selam Gökhan ağabeyS.a gene kopariyor millet birbirini
Tamamdır reisim
deveci iyi çocuk yavBenim ahmedim kaç gün ban yedi ya özledim keratayı 😂