- 7,675
- 3,338
- 113
Abi3 saat kalmış hiç yatmaMurocan sabah işe gidicem ben uyuyorum herkese iyi geceler
Abi3 saat kalmış hiç yatmaMurocan sabah işe gidicem ben uyuyorum herkese iyi geceler
Günlük 3 saat zaten benim 2 yıldır böyleyimAbi3 saat kalmış hiç yatma
E abi geciktirme yat muhabbete dalarsan yatamazsinGünlük 3 saat zaten benim 2 yıldır böyleyim
Eyvallah ahmedim hayırlı gecelerE abi geciktirme yat muhabbete dalarsan yatamazsin
Methci miyiz aga hahdhsGünlük 3 saat zaten benim 2 yıldır böyleyim
Bende diyom Tahir ab niye kaç gündür insanlara karismiyorMethci miyiz aga hahdhs
Yok aga bünye buna alıştı valla alkol bile yok bendeMethci miyiz aga hahdhs
Hayırlı geceler apo dayıYaaa ne duruyorsun işe tabi ama dikkat et rüzgar olmasın ters teper![]()
Yok ya Apo yapmazMethci miyiz aga hahdhs
HahahhahaahahahahahzBende diyom Tahir ab niye kaç gündür insanlara karismiyor
İyi geceler yeğenHayırlı geceler apo dayı
Şaka kaldırabildigi için dedim sende beni takip ediyon haa hahdddBende diyom Tahir ab niye kaç gündür insanlara karismiyor
Ulan Ahmet ilbet eklenmedi bak yarın yine sıfırla mı geçireceğiz 😄Bende diyom Tahir ab niye kaç gündür insanlara karismiyor
Apo zamanında 3 er fişek götürüyordu da p zamanlar gençti bekardıYok ya Apo yapmaz
Lafım şaka en güzeli bende de yıllardır alkol yok en iyisi böyle hayırlı gecelerYok aga bünye buna alıştı valla alkol bile yok bende
HahahahahahahaHHHHhzhzzhzgŞaka kaldırabildigi için dedim sende beni takip ediyon haa hahddd
Haydaninimyabi valla her konuda gözüm seni ariyor puahhaŞaka kaldırabildigi için dedim sende beni takip ediyon haa hahddd
Eyvallah reis hayırlı gecelerLafım şaka en güzeli bende de yıllardır alkol yok en iyisi böyle hayırlı geceler
HahahahahahHHHHHHgaaghagasHaydaninimyabi valla her konuda gözüm seni ariyor puahha
Lambayı çevir ahmet yanmasınHaydaninimyabi valla her konuda gözüm seni ariyor puahha