- 7,675
- 3,340
- 113
Sadaka olan verir daha onu arkadastan aldım sesleri Muro abiye attimBaşının gozunun sadakası olsun
Sadaka olan verir daha onu arkadastan aldım sesleri Muro abiye attimBaşının gozunun sadakası olsun
Bu doğru bi yaklasimSen bilmediğin tanımadığın adamlara neden güvenirsin
Lan şaka maka Bırak kendini yakmayı numarası var mı sende sen bana numarasını at ben onun adresine kadar bulayım gidip tahsil ederiz beraberÖyle yapacam abi kendimde yakacam onuda valla ilk defa başıma geldi her gün aktif olan adam bugün aktif değil yarın beklerim çimlere yazarım ertesi günde karakola giderim zaten ben bitmisim
Abi 2 3 aydır iyiydik konuşuyorduk filan güven sagladiSen bilmediğin tanımadığın adamlara neden güvenirsin
Cahillik yapma pişman olursunSadaka olan verir daha onu arkadastan aldım sesleri Muro abiye attim
Vallahi billahi çocuktan borç aldım çocukta dedim yarın veririm telefonlarını acamiyom yüzük yokUle
Ulen biz 300 bulamıyor ilginç valla😂
Kendi gibi görüyor işte kalbi temiz safUle
Ulen biz 300 bulamıyor ilginç valla😂
Abi ibani var ibandan bulacamLan şaka maka Bırak kendini yakmayı numarası var mı sende sen bana numarasını at ben onun adresine kadar bulayım gidip tahsil ederiz beraber
Doğrudur ama cahillik yapmaVallahi billahi çocuktan borç aldım çocukta dedim yarın veririm telefonlarını acamiyom yüzük yok
Vallahi anlamıyorum ya sanal alemde burası ya sözüm meclisten dışarı ama kumarcı adamda her yol var çok güvenmediğin adama neden abi nedenBu doğru bi yaklasim
Ya sen ekran attın ya bana ben sana dedim ya Geçmiş olsun dolandırıldın konuşmasından belli zaten enayinin şunu kullanıcı adı neydiAbi ibani var ibandan bulacam
MajorkaYa sen ekran attın ya bana ben sana dedim ya Geçmiş olsun dolandırıldın konuşmasından belli zaten enayinin şunu kullanıcı adı neydi
DoğruVallahi anlamıyorum ya sanal alemde burası ya sözüm meclisten dışarı ama kumarcı adamda her yol var çok güvenmediğin adama neden abi neden
6 ay aynı evde yaşayan insanlar boşanıyor ahmedim düşmeAbi 2 3 aydır iyiydik konuşuyorduk filan güven sagladi
Iyi niyet diyelimVallahi anlamıyorum ya sanal alemde burası ya sözüm meclisten dışarı ama kumarcı adamda her yol var çok güvenmediğin adama neden abi neden
Forumda Normalde yasak böyle şeyler forum karışmaz Bu şeylere Sen kendi işini kendin halledeceksin her zaman Başkan bildiriyor orada Para alışverişi muhabbeti borç alıp verme
Körü körüne olunca iyi niyetten çıkar ama ahmet dağa genç tecrübe edine edine anlayacakIyi niyet diyelim
Sanal değil reel de birinde alacağım var gün boyu aradım cvp vermedi ve sabah 300tl muhtaç etti beni sanal reel farkettik karakter meselesiVallahi anlamıyorum ya sanal alemde burası ya sözüm meclisten dışarı ama kumarcı adamda her yol var çok güvenmediğin adama neden abi neden