- 63,054
- 32,262
- 113
Red Kit Sen ne yapıyorsun ya çalışıyor musun o iş güç
Red Kit Sen ne yapıyorsun ya çalışıyor musun o iş güç
Adam espri yaptı dostum relaxKardeşim buraya etiket atmayın Bu kim buraya etiket atıyorsun sen ya bak sabah beni biri etiket attı bir konuya banlanıyordum az kalsın banlanmam önemli değil can sıkıyor
İşsizimRed Kit Sen ne yapıyorsun ya çalışıyor musun o iş güç
Lan gir bir işe Kulağını çekeceğim senin ha bir de evli barklısın benim bir ay sonra bitiyor denetim Allah'ın izniyle iş bakacağım ondan sonra Muro İyi izle Bak buradaİşsizim
İşim yok forum genel olarak goy goy için var,saplamaci arkadaşı etiketledim öylesine neyse anladım ben tamamdırYa ben sana bana attım demiyorum ki agresif değilim kral adamla bir işin varsa dm'den yaz buraya niye etiketliyorsun onu demeye çalışıyorum
Çalışıp nabacan ek iş var artı işsizlik maaşı arti tazminatLan gir bir işe Kulağını çekeceğim senin ha bir de evli barklısın benim bir ay sonra bitiyor denetim Allah'ın izniyle iş bakacağım ondan sonra Muro İyi izle Bak burada
Kral sabahki muhabbeti bilmiyorsun kalbini kırdıysan kusura bakma Hakkını helal et özür diliyorum Normalde kimseden özür dilemem ama sen düzgün bir insansın düzgün konuştuğun için özür diliyorumİşim yok forum genel olarak goy goy için var,saplamaci arkadaşı etiketledim öylesine neyse anladım ben tamamdır
Hazıra dağ dayanmaz Red KitÇalışıp nabacan ek iş var artı işsizlik maaşı arti tazminat
Sıkıntı yok dost anladim ben seni kötü biri değilsinİşim yok forum genel olarak goy goy için var,saplamaci arkadaşı etiketledim öylesine neyse anladım ben tamamdır
Konuşmasından çözüyorsun değil miSıkıntı yok dost anladim ben seni kötü biri değilsin
AynenKonuşmasından çözüyorsun değil mi
O yüzden Son yazdığım mesaja bak normalde böyle yazmam adam gibi adama yazarım
Yok estağfurullah usta ne demek sorun yok,dert çok uzun süredir işsizim, borç çok , nişanlıyım işsizlik parasizlik bizi bitirdi.Gercek hayatta bu kadar stres yaşayınca goy goy, espri yapamıyoruz hep asik surat.Burada anca goy goy yapıyorum işte saçma da olsa, anlamsız da olsa.Kral sabahki muhabbeti bilmiyorsun kalbini kırdıysan kusura bakma Hakkını helal et özür diliyorum Normalde kimseden özür dilemem ama sen düzgün bir insansın düzgün konuştuğun için özür diliyorum
Harclik çıktıO yüzden Son yazdığım mesaja bak normalde böyle yazmam adam gibi adama yazarım
NerelisinYok estağfurullah usta ne demek sorun yok,dert çok uzun süredir işsizim, borç çok , nişanlıyım işsizlik parasizlik bizi bitirdi.Gercek hayatta bu kadar stres yaşayınca goy goy, espri yapamıyoruz hep asik surat.Burada anca goy goy yapıyorum işte saçma da olsa, anlamsız da olsa.
İstediğin gibi takıl bu konuda her zaman gel allah işini gücünü rast getirsin inşallah en kısa zamanda güzel bir işin olur toparlarsın ülkeyi bu hale getirenler utansın yatacak yerleri yokYok estağfurullah usta ne demek sorun yok,dert çok uzun süredir işsizim, borç çok , nişanlıyım işsizlik parasizlik bizi bitirdi.Gercek hayatta bu kadar stres yaşayınca goy goy, espri yapamıyoruz hep asik surat.Burada anca goy goy yapıyorum işte saçma da olsa, anlamsız da olsa.
BursaNerelisin
Balıkesir benimde memnun oldum