- 3,656
- 2,309
- 113
Orası çok sıkıntılı gerçektenBenimde canımı sıktı valla ama metin iste cok ciddiye almamak lazım apo loserde benim ile muhabbet ederken ban yedi
Orası çok sıkıntılı gerçektenBenimde canımı sıktı valla ama metin iste cok ciddiye almamak lazım apo loserde benim ile muhabbet ederken ban yedi
Geldim murom@NoEscapE adamın dibi Kral adam Neredesin sen gel bir muhabbete gel
Ya Sen nerelerdesin gel buralara yaGeldim murom
Çalışıyoruz be Muro Saysr sayar olduk güzel insan hayırdır sıkıntı felanmı varYa Sen nerelerdesin gel buralara ya
Yok Kral adam Sıkıntı olana sıkıntının büyüğünü olurum biliyorsun beni ama işte ufak şeyler canımı sıkıyorÇalışıyoruz be Muro Saysr sayar olduk güzel insan hayırdır sıkıntı felanmı var
Bazen şaşırıyorum insanlar çok yüssüz olmuş gerçi çevremde böyle insan yok da barınamaz çevremde de işte sanal alemÇalışıyoruz be Muro Saysr sayar olduk güzel insan hayırdır sıkıntı felanmı var
Şu beni takip edenler var Bunu nasıl engelleyebiliyoruz reisKonuyu farklı yerlere çekmeyin beyler
Geceniz güzel olsun..
Takip edilmekte mi yasakŞu beni takip edenler var Bunu nasıl engelleyebiliyoruz reis
Tsmamdır başkanım eyvallahKonuyu farklı yerlere çekmeyin beyler
Geceniz güzel olsun..
Beni takip etmesin Kral niye takip ediyor amacı ne bildirim geldi bir tanesi isim vermeyeceğim seni takibe aldı diye birkaç tane daha var öyleTakip edilmekte mi yasak
Arsenal yüzünden moralim bozuk bide bunu dert etmeyelim boşverBeni takip etmesin Kral niye takip ediyor amacı ne bildirim geldi bir tanesi isim vermeyeceğim seni takibe aldı diye birkaç tane daha var öyle
Üst mü vermiştinArsenal yüzünden moralim bozuk bide bunu dert etmeyelim boşver
Sen adamsınTsmamdır başkanım eyvallah
Biz senin yanındayız muro herzaman dostum boşver kod yokmu kod 😂Sen adamsın
Ars yenerÜst mü vermiştin
Çok geçmiş olsun kralArs yener