- 3,775
- 2,408
- 113
Hangi rolleri seversin apo dayım 🤣Eskiden çok roll yapardım ama bıraktım artık![]()
Hangi rolleri seversin apo dayım 🤣Eskiden çok roll yapardım ama bıraktım artık![]()
Aksayan papağan rolünü iyi yaparımHangi rolleri seversin apo dayım 🤣
Kazanmış kupon yüklü çekim yapacam şans yhaHangi site diye sormayacağım Çünkü merak etmiyorum 😄
Ulan dur ya yemin ediyorum var ya Güldürdün beni ya dur ya Allah'ını seviyorsan dur ya işin gücün rast gitsinYanş kral senide yormak istemiyorum da millet küfür ediyor telegram whatsapp muhabbetleri dönüyo hiçbişey olmuyo ben şimsi müptezelim diye niye uyarı alıyorum forumda yasak diye cigarayı mı bırakalım muhabbette mi etmeyelim
Gidip ayaklarına sıkalım o zamanKazanmış kupon yüklü çekim yapacam şans yha
Ne kadar duman o kadar randumanYanş kral senide yormak istemiyorum da millet küfür ediyor telegram whatsapp muhabbetleri dönüyo hiçbişey olmuyo ben şimsi müptezelim diye niye uyarı alıyorum forumda yasak diye cigarayı mı bırakalım muhabbette mi etmeyelim
Oynamış bitmiş maça ertelenmiş maç muamelesi yapiyorlarGidip ayaklarına sıkalım o zaman
Dostum sakın siteden çıkma çekim vermeden uyuma betcio sen çıktığın an sıfırlarKazanmış kupon yüklü çekim yapacam şans yha
Bazen geç sonuçlanıyor KralOynamış bitmiş maça ertelenmiş maç muamelesi yapiyorlar
Saat 21 den beridir bekliyorumBazen geç sonuçlanıyor Kral
Özelden yaz siteye gireyim kullanıcı adını ver canlıya yazayım forumda millet bu adamdan dağıtım bekliyor sizin sitenin ismi çıktı adamın niye sonuçlandırmıyorsunuz diyeyimSaat 21 den beridir bekliyorum
Apo dayı yazın beni kandırdı birisi papağan aldım senegal papağanı çok felaket ısırırmış bunlar bende bilmiyorum dedim ne kadar 3bin aldım kafesi geri alırım dedi getiririm dedim eve götürdüm dedim elime alayım dayı bir ısırdı hayatımda öyle acı hissetmedim alışmıyormuş birde bir tane patlattım kuşa cin gibi gittim birine verdim 🤣🤣Aksayan papağan rolünü iyi yaparım![]()
Kör ettin papağanı o zamanApo dayı yazın beni kandırdı birisi papağan aldım senegal papağanı çok felaket ısırırmış bunlar bende bilmiyorum dedim ne kadar 3bin aldım kafesi geri alırım dedim getiririm dedi eve götürdüm dedim elime alayım dayı bir ısırdı hayatımda öyle acı hissetmedim alışmıyormuş birde bir tane patlattım kuşa cin gibi gittim birine verdim 🤣🤣
Hiç bir şey olmadı dayı kuşa sahibi kafesi istiyor polise vericem dedi ulan vermezsen adam değilsin dedim papağan beni yaraladı yasakmış bunlar yaralamadan şikayet ederim seni dedim 🤣Kör ettin papağanı o zaman![]()
Cagırırımmm bak jandarmayı@Metings1905 şu forumda gördüğüm en gevşek adamsın
Çağır seversin gevşekCagırırımmm bak jandarmayı
Metin bir şey soracağım Ama ciddi ciddi Niye insanlarla uğraşıyorsun ama doğru söyle bak delikanlı gibi ol bak biz bizeyiz burada bu konuyu kapattıracağım zaten sohbet konusunuCagırırımmm bak jandarmayı
@Muroo1988Çağır seversin gevşek