Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,246
32,360
113
Yanş kral senide yormak istemiyorum da millet küfür ediyor telegram whatsapp muhabbetleri dönüyo hiçbişey olmuyo ben şimsi müptezelim diye niye uyarı alıyorum forumda yasak diye cigarayı mı bırakalım muhabbette mi etmeyelim
Ulan dur ya yemin ediyorum var ya Güldürdün beni ya dur ya Allah'ını seviyorsan dur ya işin gücün rast gitsin

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,112
4,240
113
Yanş kral senide yormak istemiyorum da millet küfür ediyor telegram whatsapp muhabbetleri dönüyo hiçbişey olmuyo ben şimsi müptezelim diye niye uyarı alıyorum forumda yasak diye cigarayı mı bırakalım muhabbette mi etmeyelim
Ne kadar duman o kadar randuman

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,805
2,448
113
Aksayan papağan rolünü iyi yaparım:)
Apo dayı yazın beni kandırdı birisi papağan aldım senegal papağanı çok felaket ısırırmış bunlar bende bilmiyorum dedim ne kadar 3bin aldım kafesi geri alırım dedi getiririm dedim eve götürdüm dedim elime alayım dayı bir ısırdı hayatımda öyle acı hissetmedim alışmıyormuş birde bir tane patlattım kuşa cin gibi gittim birine verdim 🤣🤣

wasil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,210
14,093
113
Apo dayı yazın beni kandırdı birisi papağan aldım senegal papağanı çok felaket ısırırmış bunlar bende bilmiyorum dedim ne kadar 3bin aldım kafesi geri alırım dedim getiririm dedi eve götürdüm dedim elime alayım dayı bir ısırdı hayatımda öyle acı hissetmedim alışmıyormuş birde bir tane patlattım kuşa cin gibi gittim birine verdim 🤣🤣
Kör ettin papağanı o zaman:)

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,805
2,448
113
Kör ettin papağanı o zaman:)
Hiç bir şey olmadı dayı kuşa sahibi kafesi istiyor polise vericem dedi ulan vermezsen adam değilsin dedim papağan beni yaraladı yasakmış bunlar yaralamadan şikayet ederim seni dedim 🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...