Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
İşim yok forum genel olarak goy goy için var,saplamaci arkadaşı etiketledim öylesine neyse anladım ben tamamdır
Kral sabahki muhabbeti bilmiyorsun kalbini kırdıysan kusura bakma Hakkını helal et özür diliyorum Normalde kimseden özür dilemem ama sen düzgün bir insansın düzgün konuştuğun için özür diliyorum

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,997
1,756
113
Kral sabahki muhabbeti bilmiyorsun kalbini kırdıysan kusura bakma Hakkını helal et özür diliyorum Normalde kimseden özür dilemem ama sen düzgün bir insansın düzgün konuştuğun için özür diliyorum
Yok estağfurullah usta ne demek sorun yok,dert çok uzun süredir işsizim, borç çok , nişanlıyım işsizlik parasizlik bizi bitirdi.Gercek hayatta bu kadar stres yaşayınca goy goy, espri yapamıyoruz hep asik surat.Burada anca goy goy yapıyorum işte saçma da olsa, anlamsız da olsa.

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,186
15,364
113
Yok estağfurullah usta ne demek sorun yok,dert çok uzun süredir işsizim, borç çok , nişanlıyım işsizlik parasizlik bizi bitirdi.Gercek hayatta bu kadar stres yaşayınca goy goy, espri yapamıyoruz hep asik surat.Burada anca goy goy yapıyorum işte saçma da olsa, anlamsız da olsa.
Nerelisin

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
İstediğin gibi takıl bu konuda her zaman gel allah işini gücünü rast getirsin inşallah en kısa zamanda güzel bir işin olur toparlarsın ülkeyi bu hale getirenler utansın yatacak yerleri yok

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
63,087
32,284
113
Bu hayatta bir kişinin kafasına sıksam komple Keleş mermisini boşaltsam yine de hızımı alamam isim vermeyeceğim Boş verin ama Allah biliyor ki o kişinin yatacak yeri yok allah'ın azabı o kişinin üstüne olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...