Geldimi knk kuponBakayım daha 00 gelirse geldikçe atacağım buraya
Geldimi knk kuponBakayım daha 00 gelirse geldikçe atacağım buraya
Ya sen niye her şeyi soruyorsun yok kodu aldım mı yok kupon geldi mi Niye bu kadar soru soruyorsun yaGeldimi knk kupon
😂Ya sen niye her şeyi soruyorsun yok kodu aldım mı yok kupon geldi mi Niye bu kadar soru soruyorsun ya
AlkolYa sen niye her şeyi soruyorsun yok kodu aldım mı yok kupon geldi mi Niye bu kadar soru soruyorsun ya
Ben ondan daha beterim anasını satayım Bendeki azrail ilacı
Sakin kralYa sen niye her şeyi soruyorsun yok kodu aldım mı yok kupon geldi mi Niye bu kadar soru soruyorsun ya
Yok Demin de başka bir konuda etiketledi beni ban yedirtecekler bana ya ama ben yersem yanında götürürüm Yani tek yemem kimseyle işim yok az çok bilirsin beni Red KitSakin kral
Ula ne oltuuuuuuu
Geç gördüm emmi mesajını
Halletti bir arkadaş sağolsun dayı teşekkürler yinedeGeç gördüm emmi mesajını
Öyle durumda kripto çekimi virüsbete yatir bir kat cevir ordan bankaya çek min 250 çekim ,mat jojodaHalletti bir arkadaş sağolsun dayı teşekkürler yinede
Sağol dostum onu sonradan öğrendim de para çok az olduğu için risk etmek istemedim . Malûm şuan siteler tam gaz jaws modunda olduğu için tek kat bile çeviremiyoruz bazenÖyle durumda kripto çekimi virüsbete yatir bir kat cevir ordan bankaya çek min 250 çekim
300 500 olunca hep öyle çekiyorum işine yararsa
Bu resmi görmek istiyorum İki taneİstediğin gol olsun dayı yırtamayacağımız file yok Ekli dosyayı görüntüle 930668
Allah kalbine göre versin dayımmmmBu resmi görmek istiyorum İki tane