Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,898
29,875
113
Yanlış anlama üstad losers konusunda bir kaç kişi gurup olmuş kimseyi barındırmıyorlar ben şimdi o konuya girip sohbete dahil olsam bana yol vermeye çalışırlar veya tartışma yaşarım coğu arkadaş bu yüzden sohbet konularına dahil olamıyor hep üstten bakıyorlar
Gelip bilmeden böyle yargılama orda kim geldi diye lf ettk dışladık ne grup kurması kardeşim kafana göre yorum yapma bir fikrin varsa Dm at yada oraya yaz kim geldi de kovduk selamını almadık kaç yaşına gelmiş admlrız çocuk gibi kavga etmeyin dedk sadece

TestoHaylan06

Kaderimize yenilmiş bahtımıza gücenmişiz olay bu.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,215
14,227
113
Gelip bilmeden böyle yargılama orda kim geldi diye lf ettk dışladık ne grup kurması kardeşim kafana göre yorum yapma bir fikrin varsa Dm at yada oraya yaz kim geldi de kovduk selamını almadık kaç yaşına gelmiş admlrız çocuk gibi kavga etmeyin dedk sadece
Yazılacak çok şey var konu sahibi ile aramız iyi değil yinede işi gücü rast gitsin kırgınlıklar olmuştur olabilir geçti gitti sen dahil olma reis konuya gel boşver baksana bizim yazdıklarımızı burada konuşup aklınca taklit ediyorlar görmezden geliyorum sende öyle yap , çok konuşulan insan çok zarar vermiş insandır gerçi kimseye zararımız olmadı ama herkes kendisi bilir. Adımı bilmez adını bilmem ama eleştiri yapabiliyorlar boş ver.

Losers

BRO WESTERN UNİON BRO GRANDE COLD BREW BRO ICE LAT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
29,898
29,875
113
Yazılacak çok şey var konu sahibi ile aramız iyi değil yinede işi gücü rast gitsin kırgınlıklar olmuştur olabilir geçti gitti sen dahil olma reis konuya gel boşver baksana bizim yazdıklarımızı burada konuşup aklınca taklit ediyorlar görmezden geliyorum sende öyle yap , çok konuşulan insan çok zarar vermiş insandır gerçi kimseye zararımız olmadı ama herkes kendisi bilir. Adımı bilmez adını bilmem ama eleştiri yapabiliyorlar boş ver.
Benim adımı geçirip sen karışma senlik bişey yok diyor neyse adamın konusunu rezil etmeye gerek yok iyi forumlar kusura bakmayın

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,205
1,991
113
Görmezden gelsen gelip burda açıklama yapmazsın senın kazanıp kaybetmen önemli değil iki dediğin bir lafı tutmuyor 1 k mesajı olan adama hiç utanman yok mu dersin ama 1 senede 13 k mesaj kasarsın sana diyecek söz yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...