- 62,568
- 31,917
- 113
Hadi jojobet at artık
Kral senin agresif olduğunu biliyorlar kâle bıle almaHadi jojobet at artık
Kardeşim 3 k frebetle 45 k koydum çekmedim yalan oldu para inan bak 🤣🤣 bankanın tam kapısından giriyordum vazgectim kral 400 k gitti
Yok öyle değül lâ 3 k freebet ıcın 45 k kaybettım aç gozluyım ben hahahaKardeşim 3 k frebetle 45 k koydum çekmedim yalan oldu para inan bak 🤣
Bir daha laf ettiği zaman görürsün kim olduğunuMuro reis kim ki arkadaş
EyvallahBir daha laf ettiği zaman görürsün kim olduğunu
Kızdırmayız, kızdırmayız. Seni kızdıranlar oluyor mu reisim?Selam aleyküm kral adamlar Muro anımı kizdirmayin
Gelip bilmeden böyle yargılama orda kim geldi diye lf ettk dışladık ne grup kurması kardeşim kafana göre yorum yapma bir fikrin varsa Dm at yada oraya yaz kim geldi de kovduk selamını almadık kaç yaşına gelmiş admlrız çocuk gibi kavga etmeyin dedk sadeceYanlış anlama üstad losers konusunda bir kaç kişi gurup olmuş kimseyi barındırmıyorlar ben şimdi o konuya girip sohbete dahil olsam bana yol vermeye çalışırlar veya tartışma yaşarım coğu arkadaş bu yüzden sohbet konularına dahil olamıyor hep üstten bakıyorlar
Nasılsın kralGeçmiş olsun bir şey olursa buradayız.
Yazılacak çok şey var konu sahibi ile aramız iyi değil yinede işi gücü rast gitsin kırgınlıklar olmuştur olabilir geçti gitti sen dahil olma reis konuya gel boşver baksana bizim yazdıklarımızı burada konuşup aklınca taklit ediyorlar görmezden geliyorum sende öyle yap , çok konuşulan insan çok zarar vermiş insandır gerçi kimseye zararımız olmadı ama herkes kendisi bilir. Adımı bilmez adını bilmem ama eleştiri yapabiliyorlar boş ver.Gelip bilmeden böyle yargılama orda kim geldi diye lf ettk dışladık ne grup kurması kardeşim kafana göre yorum yapma bir fikrin varsa Dm at yada oraya yaz kim geldi de kovduk selamını almadık kaç yaşına gelmiş admlrız çocuk gibi kavga etmeyin dedk sadece
Muro darılmadın dimi bana kral. Ben en son çok büyük kavgana şahit oldum uzun süre ban yedin o dönem. Yine sinirlenirsin diye sakinleştirmeye çalıştım seniNeyi Geçmiş olsun kral ben kendi işimi kendim hallederim eyvallah
Benim adımı geçirip sen karışma senlik bişey yok diyor neyse adamın konusunu rezil etmeye gerek yok iyi forumlar kusura bakmayınYazılacak çok şey var konu sahibi ile aramız iyi değil yinede işi gücü rast gitsin kırgınlıklar olmuştur olabilir geçti gitti sen dahil olma reis konuya gel boşver baksana bizim yazdıklarımızı burada konuşup aklınca taklit ediyorlar görmezden geliyorum sende öyle yap , çok konuşulan insan çok zarar vermiş insandır gerçi kimseye zararımız olmadı ama herkes kendisi bilir. Adımı bilmez adını bilmem ama eleştiri yapabiliyorlar boş ver.
Ben kimseye Darılmam KralMuro darılmadın dimi bana kral. Ben en son çok büyük kavgana şahit oldum uzun süre ban yedin o dönem. Yine sinirlenirsin diye sakinleştirmeye çalıştım seni
Baş tacısınHiçbirini tanımıyorum ama muroyla az çok sohbetimiz var kendine yakıştıryorss yapsın onla bizim bir sorunumuz yok bildiğim kadarı ile
Görmezden gelsen gelip burda açıklama yapmazsın senın kazanıp kaybetmen önemli değil iki dediğin bir lafı tutmuyor 1 k mesajı olan adama hiç utanman yok mu dersin ama 1 senede 13 k mesaj kasarsın sana diyecek söz yokYazılacak çok şey var konu sahibi ile aramız iyi değil yinede işi gücü rast gitsin kırgınlıklar olmuştur olabilir geçti gitti sen dahil olma reis konuya gel boşver baksana bizim yazdıklarımızı burada konuşup aklınca taklit ediyorlar görmezden geliyorum sende öyle yap , çok konuşulan insan çok zarar vermiş insandır gerçi kimseye zararımız olmadı ama herkes kendisi bilir. Adımı bilmez adını bilmem ama eleştiri yapabiliyorlar boş ver.