- 62,566
- 31,911
- 113
Aldım Kral tek seferde eyvallahZBXCGSHFH
Jojo
Ekli dosyalar
-
431.9 KB Görüntüleme: 9
Aldım Kral tek seferde eyvallahZBXCGSHFH
Jojo
Kardeş sen iyi değilsin benim onu yazmamdaki şeyi adam anladı sen anlamadın farkedilirse mesajları silinir o yüzden uyarmışım adam anlamış devam etmemiş sen neyse ya uzatmayacağımGörmezden gelsen gelip burda açıklama yapmazsın senın kazanıp kaybetmen önemli değil iki dediğin bir lafı tutmuyor 1 k mesajı olan adama hiç utanman yok mu dersin ama 1 senede 13 k mesaj kasarsın sana diyecek söz yok
Özel oran denenir113 lira çıktı ya Şuraya bak oyuna tam alıyordu düşürmedi bir tane daha ya
Gün içinde 5 k yatırımi olana diyorlarÖzel oran denenir
O zaman özel oranda alınmaz artık 1 gün için yaptı zannediyordum spor kayıp bonusu bile yok kötü oldu buGün içinde 5 k yatırımi olana diyorlar
Nasıl deneyeceksin 5.000Özel oran denenir
Etiket atma bir daha sakın biladerGelip bilmeden böyle yargılama orda kim geldi diye lf ettk dışladık ne grup kurması kardeşim kafana göre yorum yapma bir fikrin varsa Dm at yada oraya yaz kim geldi de kovduk selamını almadık kaç yaşına gelmiş admlrız çocuk gibi kavga etmeyin dedk sadece
Kodcu atamZBXCGSHFH
Jojo
Tamam abiEtiket atma bir daha sakın bilader
Hangi maçBir maçın ilk yarı 2 golüne girdim gelirse 305 oluyor bakayım Gelecek mi
Yok daha söylemem burada söyleyince yatıyorHangi maç
Bakayım daha 00 gelirse geldikçe atacağım burayaHangi maç
Sanki her aldığımız geliyordaYok daha söylemem burada söyleyince yatıyor
Forum herkese açık bi platform bazı konulara temel atmış arkadaşlar var konu açınca o konu onun olmuyor 3 5 kişi toplanıp rehin almışlarForumun Huzurunu Bozmak Yasak Beyler..
Vallahi buraya attığımdan beri şansım kapanmış şansımı açmam lazımSanki her aldığımız geliyorda![]()
İşine bak aslan parçasıTamam abi
Kiremite işemen lazım ama her ucuna gelecek şekildeVallahi buraya attığımdan beri şansım kapanmış şansımı açmam lazım