- 62,692
- 32,030
- 113
Halletti ya@Emrah1313 Kral naptın talebi verdin mi trx adresi attım da dm görmedin sanırım ona göre arkadaşa yazacağım bekliyorum kusura bakma
Halletti ya@Emrah1313 Kral naptın talebi verdin mi trx adresi attım da dm görmedin sanırım ona göre arkadaşa yazacağım bekliyorum kusura bakma
Ha halletti miHalletti ya
Yazmayınca zaten tahmin ettim sorun yokHalletti ya
Matı da alamıyoruzYazmayınca zaten tahmin ettim sorun yok
Ben aldım kralMatı da alamıyoruz
Şans KralAma kaybettik kore basket ligi yaktı
Öyle tabiikiŞans Kral
Günü güzel geçsin Muroo@Shellac bir tek beni niye banladın ben suçluyum değil mi iyi forumlar Reis
Eyvallah reis reis benim o şahısla muhatabım yok bir daha beni tahrik ederse benim adıma konuşursa hiç duymayacağı laflar duyarGünü güzel geçsin Muroo
Yanlış anlama üstad losers konusunda bir kaç kişi gurup olmuş kimseyi barındırmıyorlar ben şimdi o konuya girip sohbete dahil olsam bana yol vermeye çalışırlar veya tartışma yaşarım coğu arkadaş bu yüzden sohbet konularına dahil olamıyor hep üstten bakıyorlarGünü güzel geçsin Muroo
hoşuna giden her konuda yorum yaapbilirsin dostumYanlış anlama üstad losers konusunda bir kaç kişi gurup olmuş kimseyi barındırmıyorlar ben şimdi o konuya girip sohbete dahil olsam bana yol vermeye çalışırlar veya tartışma yaşarım coğu arkadaş bu yüzden sohbet konularına dahil olamıyor hep üstten bakıyorlar
ortada bir kötü söz içerik var ise sadece konu yasağı olmuyorAz çok beni bilirsiniz kimseye ben sataşmam biri bana sataşır ondan sonra ben patlarım
Loserlar konusu ısmının hakkını verıyor önce kazanç sonra loseYanlış anlama üstad losers konusunda bir kaç kişi gurup olmuş kimseyi barındırmıyorlar ben şimdi o konuya girip sohbete dahil olsam bana yol vermeye çalışırlar veya tartışma yaşarım coğu arkadaş bu yüzden sohbet konularına dahil olamıyor hep üstten bakıyorlar
Replaya devamLoserlar konusu ısmının hakkını verıyor önce kazanç sonra lose
Neyde üstad eyvallah ben daha bir şey demiyorum ne diyim günün güzel geçsin inşallahhoşuna giden her konuda yorum yaapbilirsin dostum
sadece saygı çercevesinde yorumlar yapılsın yeterli
🤣 bankanın tam kapısından giriyordum vazgectim kral 400 k gittiReplaya devam