Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
62,692
32,030
113
Az çok beni bilirsiniz kimseye ben sataşmam biri bana sataşır ondan sonra ben patlarım

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,559
2,233
113
Günü güzel geçsin Muroo
Yanlış anlama üstad losers konusunda bir kaç kişi gurup olmuş kimseyi barındırmıyorlar ben şimdi o konuya girip sohbete dahil olsam bana yol vermeye çalışırlar veya tartışma yaşarım coğu arkadaş bu yüzden sohbet konularına dahil olamıyor hep üstten bakıyorlar

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
145,646
187,061
113
Yanlış anlama üstad losers konusunda bir kaç kişi gurup olmuş kimseyi barındırmıyorlar ben şimdi o konuya girip sohbete dahil olsam bana yol vermeye çalışırlar veya tartışma yaşarım coğu arkadaş bu yüzden sohbet konularına dahil olamıyor hep üstten bakıyorlar
hoşuna giden her konuda yorum yaapbilirsin dostum
sadece saygı çercevesinde yorumlar yapılsın yeterli

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
145,646
187,061
113
Az çok beni bilirsiniz kimseye ben sataşmam biri bana sataşır ondan sonra ben patlarım
ortada bir kötü söz içerik var ise sadece konu yasağı olmuyor
forumdan da banlanabilirsin muroo
kişiye özel değildir
herkes için geçerlidir
Gününüz güzel, neşeniz bol olsun

Pokercimusti

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,227
2,002
113
Loserlar konusu ısmının hakkını verıyor önce kazanç sonra lose

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...