- 7,675
- 3,338
- 113
Doğru abi kaç yılın vardı icerdeMuro farkı işte bu esenkent Bahçeşehir ana depo LC Waikiki git ismimi soy ismimi ver ya da tanıdığın varsa gitsin sorsun almış mıyım almamış mıyım Eğer almamışsam Gel Bana istediğini de buradan
Doğru abi kaç yılın vardı icerdeMuro farkı işte bu esenkent Bahçeşehir ana depo LC Waikiki git ismimi soy ismimi ver ya da tanıdığın varsa gitsin sorsun almış mıyım almamış mıyım Eğer almamışsam Gel Bana istediğini de buradan
5Doğru abi kaç yılın vardı icerde
İyi abi iyimi almışsın emek etmişsin kaç yil
Bana yazsanaDoğru abi iyi yapmışsın yoksa vermezlerdi
Ahmet cevrimsiz bonus veren varmı yüzde10 15 cevrimsiz olsa yeterSağ saglim git abi sağ saglim gel
Zenbet ilk yatırıma %300 veriyor ama bak istersen sadece slotAhmet cevrimsiz bonus veren varmı yüzde10 15 cevrimsiz olsa yeter
Nolmuş burda böyöeAçsan en fazla konuşursun ne yapabilirisn
Burdayım reis nasılsın@RuLing nerdesin kral
Yok sporda lazım ikasbet gibi ama ordan cektik para ypkZenbet ilk yatırıma %300 veriyor ama bak istersen sadece slot
İyi valla kral sen nasılsın 🤣Burdayım reis nasılsın
Uğraşıyoruz pokerci çırpınışlardan kurtulucaz inşallahİyi valla kral sen nasılsın 🤣
Relax ol halledicezUğraşıyoruz pokerci çırpınışlardan kurtulucaz inşallah
Biliyorum kral şansımız her daim bol olsunRelax ol halledicez
Hamurdan ölecem az kaldı muro sabah simit öğlen poaca akşam peynir ekmek çok şükür
100 de 100 7 kat çevrim 1,50 kombineYok sporda lazım ikasbet gibi ama ordan cektik para ypk
Cevrimsiz dost cevrimli bizi yer100 de 100 7 kat çevrim 1,50 kombine
Max çekim anaparanin 20 katı
Magnumbet
7 kat çevrim 😏😏100 de 100 7 kat çevrim 1,50 kombine
Max çekim anaparanin 20 katı
Magnumbet
Çevrimsiz var mı kiCevrimsiz dost cevrimli bizi yer