- 7,657
- 3,327
- 113
Eyw abim benimEyvallah adamın dibi sizi görünce daha mutlu oluyorum işte
Eyw abim benimEyvallah adamın dibi sizi görünce daha mutlu oluyorum işte
İşe gidiyoruz ahmeddd@NoEscapE sen neyapin abi
He gene gececedin demi abi sen 3 vardiyami calisiyonİşe gidiyoruz ahmeddd
yok 2He gene gececedin demi abi sen 3 vardiyami calisiyon
İşin gücün rast gitsin Kral adamİşe gidiyoruz ahmeddd
Abi ne iş yapiyodun bekcimiydin
Tek var diye düşündüremiyor musun onu
Olmuyor reis zorınlu iş böyleTek var diye düşündüremiyor musun onu
Muro abi olsa dusururdu valla adam ise gidiyor oturuyor müdürle kahvede diğerleri çalışıyor puhahahahOlmuyor reis zorınlu iş böyle
Sağ saglim git abi sağ saglim gelOlmuyor reis zorınlu iş böyle
O yüzden Kolay kolay hiçbir yer almıyor Ya şirket demişti bak Seni hiçbir yer çalıştırmaz burası sana alışmış herkes seni tanıyor 😄Muro abi olsa dusururdu valla adam ise gidiyor oturuyor müdürle kahvede diğerleri çalışıyor puhahahah
Heralde abi seni bir koddan çıkarmışlarO yüzden Kolay kolay hiçbir yer almıyor Ya şirket demişti bak Seni hiçbir yer çalıştırmaz burası sana alışmış herkes seni tanıyor 😄
Nerden 😄Heralde abi seni bir koddan çıkarmışlar
LCW den çünkü benim kuzenide çıkarmışlardı kod 49Nerden 😄
Allah şahidim olsun ben kendim çıktım tazminat alıpLCW den çünkü benim kuzenide çıkarmışlardı kod 49
Abi kendi isteginle çıkarsan tazminat vermiyorlardı heralde oyle biliyomAllah şahidim olsun ben kendim çıktım tazminat alıp
Muro farkı işte bu esenkent Bahçeşehir ana depo LC Waikiki git ismimi soy ismimi ver ya da tanıdığın varsa gitsin sorsun almış mıyım almamış mıyım Eğer almamışsam Gel Bana istediğini de buradanAbi kendi isteginle çıkarsan tazminat vermiyorlardı heralde oyle biliyom
Dedim beni çıkarın dedim cinayet işleyeceğim yoksa içeride bu kadar seni ekmek yemişim Şirketin adı çıkar dedim göze alamadılar çıkardılar tazminatı verip zaten tedavi görüyordum Amatem de o ara riski almadılarAbi kendi isteginle çıkarsan tazminat vermiyorlardı heralde oyle biliyom
Doğru abi iyi yapmışsın yoksa vermezlerdiDedim beni çıkarın dedim cinayet işleyeceğim yoksa içeride bu kadar seni ekmek yemişim Şirketin adı çıkar dedim göze alamadılar çıkardılar tazminatı verip zaten tedavi görüyordum Amatem de o ara riski almadılar