- 7,675
- 3,338
- 113
Abi roket alAhmet cevrimsiz bonus veren varmı yüzde10 15 cevrimsiz olsa yeter
Abi roket alAhmet cevrimsiz bonus veren varmı yüzde10 15 cevrimsiz olsa yeter
Abi yemek yiyordumAhmet neredesin sen
Gündüz sana bir yer söyleyeceğim şimdi yeğenim müsait değil 500 veriyor nakit minimum 1000 TL maksumun 5 bin çekin ben yapamadım bugün kardeşimi bekliyorum o gelsin Onun hesabını açacağımAbi yemek yiyordum
TM abiGündüz sana bir yer söyleyeceğim şimdi yeğenim müsait değil 500 veriyor nakit minimum 1000 TL maksumun 5 bin çekin ben yapamadım bugün kardeşimi bekliyorum o gelsin Onun hesabını açacağım
Bize de söyle abiGündüz sana bir yer söyleyeceğim şimdi yeğenim müsait değil 500 veriyor nakit minimum 1000 TL maksumun 5 bin çekin ben yapamadım bugün kardeşimi bekliyorum o gelsin Onun hesabını açacağım
Kripto ya özel var birkaç taneCevrimsiz dost cevrimli bizi yer
Yarın yeğenimi ulaşamıyorumBize de söyle abi
Çevrim yapana kadar para bıtıyor magnumu veriyolar agzımıza7 kat çevrim 😏😏
Puhahah tam 2. Çevremde kupon yatar 🤣🤣Çevrim yapana kadar para bıtıyor magnumu veriyolar agzımıza
Tamam abi Allah'a emanetAhmet Ben bir dışarı çıkıp geleceğim
Yattımı kupon dünkü deveciTamam abi Allah'a emanet
Yattı vallaYattımı kupon dünkü deveci
Sağlık olsun deveci gene yaparsınYattı valla
İnsSağlık olsun deveci gene yaparsın
Ulan Ahmet tam diyecektim Selamünaleyküm sen yazdınEy ahali nerdesin. Ses verin ses
He abi keyifler nasıl niye bugün kimse yok pokerci yok escape yok daha unuttuklarimda var nerdesiniz muhabbete gelin hep kupon olmazUlan Ahmet tam diyecektim Selamünaleyküm sen yazdın
Kral hafif gerdiler başka konuda ondanHe abi keyifler nasıl niye bugün kimse yok pokerci yok escape yok daha unuttuklarimda var nerdesiniz muhabbete gelin hep kupon olmaz