- 62,819
- 32,108
- 113
Ulan yine çok pis kuruduk ya
Sağol kral sende adamsın bol şanslar😘@dextermorgan @RuLing @wasil @Pokercimusti @Muroo1988 @Devecibey hepiniz
@Emrah1313
adamsınız bol şanslar
Bugn sönük gibi birazUlan yine çok pis kuruduk ya
Numara şart değil sosyal medyadan bulamazmisin kişileri ?Valla bütün numaralar eski telefonda gitti dostum yoksa çevremin büyük çoğunluğu mardinli ama kimseye ulaşamıyorum
Böyle bir şey yok ya hiçbir şey yokBugn sönük gibi biraz
Sende öylesin dostum birtanesin@dextermorgan @RuLing @wasil @Pokercimusti @Muroo1988 @Devecibey hepiniz
@Emrah1313
adamsınız bol şanslar
YokBeyler razer bozabileceğim güvenilir platform var mı
Bynogame vardı bi ara kapatmış heralde bozumu
Bilmiyorum ki vallahi Kral anlamıyorumBynogame vardı bi ara kapatmış heralde bozumu
Le Santa oyına aldı dedım geldi max 80 bin 60 tl ödedi gönderdi ne zaman gülecek bu felek Muro babaHadi mat
İlk kodum mu bu ben öğlen aldım matıi alamadıkLe Santa oyına aldı dedım geldi max 80 bin 60 tl ödedi gönderdi ne zaman gülecek bu felek Muro baba
Matı bende almadım az atıyor ya jojo aldımİlk kodum mu bu ben öğlen aldım matıi alamadık
Matı bende almadım az atıyor ya jojo aldım
[/QUOTgelmek üzeredir
Aradım da bulamıyorum dostumNumara şart değil sosyal medyadan bulamazmisin kişileri ?
Lan o mesaj bana bir iki saat önce geldi bilseydim senin üye olmadığını atardım buraya yaLa ne lanet gün hiç birşey yok yav