- 7,675
- 3,338
- 113
La abi benim klavye bozuk ben normal yaziyom mal kendiliğinden degistiriyorDeveci yavaş yaz Türkçeyi unuttum abicim
La abi benim klavye bozuk ben normal yaziyom mal kendiliğinden degistiriyorDeveci yavaş yaz Türkçeyi unuttum abicim
O ne10000 mesaj
Yaw gelip konuda kendince artistlik yapacak dost bu şahıslara prim vermeyin gelip konuya giriş sekline baksana 200k yi pusula kac dakika da oder dua etsin forumda kurallar var kimseye kötü bir laf telefuz edemiyoruz puahaYa dur Erhan ya bir ekran atsın 200 bin lira görmedim hiç
??10000 mesaj
Abi senin daha ondan umudun varmiO değil de 200 binlik arkadaş nereye gitti ya ekran atacaktı
Öyle olmasa gündü 20 tanesine soverimYaw gelip konuda kendince artistlik yapacak dost bu şahıslara prim vermeyin gelip konuya giriş sekline baksana 200k yi pusula kac dakika da oder dua etsin forumda kurallar var kimseye kötü bir laf telefuz edemiyoruz puaha
Yok öyle deme bir tane arkadaş vardı Ben de onu benim konuya geldi bozdu bozduğum halde DM attı bana 2,5 lira göndermişti o da 200 çekmişti Aynı bunun gibi 😄Yaw gelip konuda kendince artistlik yapacak dost bu şahıslara prim vermeyin gelip konuya giriş sekline baksana 200k yi pusula kac dakika da oder dua etsin forumda kurallar var kimseye kötü bir laf telefuz edemiyoruz puaha
Bizi bekliyormuş atm başında çekememiş parayıO değil de 200 binlik arkadaş nereye gitti ya ekran atacaktı
Konuda 10 bin mesaj olmuş
Bozdunuz adamı kaçtı adam 😄Bizi bekliyormuş atm başında çekememiş parayı
He eyi hayırlı olsun Muro abiKonuda 10 bin mesaj olmuş![]()
İstisna olmus o geneli sende biliyorsun show amaçlı yazarlarYok öyle deme bir tane arkadaş vardı Ben de onu benim konuya geldi bozdu bozduğum halde DM attı bana 2,5 lira göndermişti o da 200 çekmişti Aynı bunun gibi 😄
40 günde 10 bin mesaj
Bu bir şey değil ki benim 3 konu kapanışım yoksa benim şu an 100 bin 200 bin neredeydiKonuda 10 bin mesaj olmuş![]()
Zaten bozuk para gibiydiBozdunuz adamı kaçtı adam 😄
Rekormu40 günde 10 bin mesaj![]()
Geçen gün mesajlar düştü konu silindi galibaBu bir şey değil ki benim 3 konu kapanışım yoksa benim şu an 100 bin 200 bin neredeydi
İade ederRekormu