- 5,104
- 4,238
- 113
Dönmezse haber ver iyi bir hoca var geri döndürme işlemi yaptıralım mıraaaad abeO gün yakındır Göreceksiniz siz hepiniz
Dönmezse haber ver iyi bir hoca var geri döndürme işlemi yaptıralım mıraaaad abeO gün yakındır Göreceksiniz siz hepiniz
La onu bende diyorum da para olunca yine ses etmiyorum valla emin ol sende parayi bulursan kimseye birsey demezsinBen böyle seyrediyorum Ama bir anda bir koyacağım Bak sen buna şahit olacaksın o zaman bu forumda kaç kişi yazacak bak sülalesinden nasıl çıkıyorum
Hocalarla işim yok Kral ben bir tek Allah'a İnanırımDönmezse haber ver iyi bir hoca var geri döndürme işlemi yaptıralım mıraaaad abe
Deveci üstüne tıklarmusın o ekran resmi attığın havale yazıyorya olumNerde abi
Sen öyle mi yapıyorsun Vallahi ben öyle yapmam ben direkt buraya koydum derim niye derim biliyor musun dM atmalarını beklerim DM attıkları zaman attıklarına çok pişman olurlarLa onu bende diyorum da para olunca yine ses etmiyorum valla emin ol sende parayi bulursan kimseye birsey demezsin
Aferim ula deli oğlannnnHocalarla işim yok Kral ben bir tek Allah'a İnanırım
Abi ben kripto cekecemDeveci üstüne tıklarmusın o ekran resmi attığın havale yazıyorya olum
Tarikat kurucaz emo abi senide müridimiz yapıcaz 🤣Aferim ula deli oğlannnn
Ahmet bak Kulağını çekeceğim artık Çek şunu artık ya Trip de çek banka çek papara Çek bir şey çek artık yaAbi ben kripto cekecem
En az 50 defa parasız ken bu lafi ediyorum para olunca yine dağıtım yapıyorum valla yalan söylemenin anlami yok ben o işi beceremiyorum dostSen öyle mi yapıyorsun Vallahi ben öyle yapmam ben direkt buraya koydum derim niye derim biliyor musun dM atmalarını beklerim DM attıkları zaman attıklarına çok pişman olurlar
Abi 5 tane sigara bitirdim bende girdim tribe yavAhmet bak Kulağını çekeceğim artık Çek şunu artık ya Trip de çek banka çek papara Çek bir şey çek artık ya
Ulan sen yine iyi içmişsin ben sen şunu yazana kadar 6 taneyi bitirdm 😄 acaba ne zaman yapacak bu çekimi diyeAbi 5 tane sigara bitirdim bende girdim tribe yav
Yokmuş lan ben kripto okumuşum kardeşimAbi ben kripto cekecem
Geçmiş olsunRoma maçı 2.5 üstten yaklaşık 100k kaçtı amk ya bizi buldu 2-0 dk 65 bi gol daha çıkmadı cagliari bi uzaktan denedi direkten auta çıktı
Abooo bu benim adıma delkiYokmuş lan ben kripto okumuşum kardeşim
Romaya ust bahsi alınmaz dost benim yeryüzünde gördüğüm en itici takim romadir ardından evertondur bu iki takım kadar nalet takim yeryüzünde yoktur ne gol atarlar nede yerler gecmis olsun büyük kaçmışRoma maçı 2.5 üstten yaklaşık 100k kaçtı amk ya bizi buldu 2-0 dk 65 bi gol daha çıkmadı cagliari bi uzaktan denedi direkten auta çıktı
Deveci ampulde bitti galibaAbooo bu benim adıma delki
Kimin adına hesapAbooo bu benim adıma delki