- 3,566
- 2,242
- 113
Lambayı az üfle rafık 🤣Anlamadım abi
Lambayı az üfle rafık 🤣Anlamadım abi
Vesselam abi eyvallahMüslüm baba biz kumarbazlar için yazmış
Hayalle yaşarken bomboş dünyada
Zamanı içmişiz haberimiz yok
Ömürle yüz yüze geldik aynada
Harcanıp gitmişiz haberimiz yok...🥂
artık adım Alaaddin puhahahLambayı az üfle rafık 🤣
Dur bi bakayım yazarım birazdanErhan abi bir tane NBA oyuncu bahsi soylesene
Eyw abi iki tane yaz abi valla iyi olur birde ben eklerimDur bi bakayım yazarım birazdan
La o isler ole olmuyor bu nasil mantik puahaŞimdi ben bir şey soracam bu ünlü kel seyci var hepiniz bilirsiniz o şey yapıyor cehenneme gidici bende kumar oynadigim icinmi gidicim bu nasıl iştir lo üstelik ben kaybedim o kazaniyor
TmEyw abi iki tane yaz abi valla iyi olur birde ben eklerim
Bizi sal artık reis 50 tane link attım 🤣Mislibet link varmı
AtBizi sal artık reis 50 tane link attım 🤣
Mantıklı geldi abi banaLa o isler ole olmuyor bu nasil mantik puaha
Deveci bile kazaniyor dost sen hala seyrediyorsun puahaHqhhahahzhHHa
Sen de çektiğin liradan yürüyemedin mi
Ben böyle seyrediyorum Ama bir anda bir koyacağım Bak sen buna şahit olacaksın o zaman bu forumda kaç kişi yazacak bak sülalesinden nasıl çıkıyorumDeveci bile kazaniyor dost sen hala seyrediyorsun puaha
Ciddiyim bwn
Abi o artık menzil sofisi olmusO degilde bu sıfır 1 dizisindeki ozi varya suratında dövme olan lavuk bizim burda sahilde seyyar çaycı dayı var her gece onun yanında oturuyor öyle . Lan diyorum sima yabancı değil diye kitlendim bakıyordum oda bu niye bakıyor aq dercesine kitlenmiş bakıyordu sonradan dedi dayı hayırdır ula dedim şimdi hatırladım) akşam akşam acayip şamata oldu vallahi
🤣🤣🤣O degilde bu sıfır 1 dizisindeki ozi varya suratında dövme olan lavuk bizim burda sahilde seyyar çaycı dayı var her gece onun yanında oturuyor öyle . Lan diyorum sima yabancı değil diye kitlendim bakıyordum oda bu niye bakıyor aq dercesine kitlenmiş bakıyordu sonradan dedi dayı hayırdır ula dedim şimdi hatırladım) akşam akşam acayip şamata oldu vallahi