Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,323
113
Şimdi ben bir şey soracam bu ünlü kel seyci var hepiniz bilirsiniz o şey yapıyor cehenneme gidici bende kumar oynadigim icinmi gidicim bu nasıl iştir lo üstelik ben kaybedim o kazaniyor

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,097
4,231
113
O degilde bu sıfır 1 dizisindeki ozi varya suratında dövme olan lavuk bizim burda sahilde seyyar çaycı dayı var her gece onun yanında oturuyor öyle . Lan diyorum sima yabancı değil diye kitlendim bakıyordum oda bu niye bakıyor aq dercesine kitlenmiş bakıyordu sonradan dedi dayı hayırdır ula dedim şimdi hatırladım :)) akşam akşam acayip şamata oldu vallahi

Devecibey

Yetim ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,651
3,323
113
O degilde bu sıfır 1 dizisindeki ozi varya suratında dövme olan lavuk bizim burda sahilde seyyar çaycı dayı var her gece onun yanında oturuyor öyle . Lan diyorum sima yabancı değil diye kitlendim bakıyordum oda bu niye bakıyor aq dercesine kitlenmiş bakıyordu sonradan dedi dayı hayırdır ula dedim şimdi hatırladım :)) akşam akşam acayip şamata oldu vallahi
Abi o artık menzil sofisi olmus

RuLing

Dostu çok olanın postu çabuk eskir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,580
2,252
113
🤣🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...