Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Gece Sohbeti 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Her fani bir gün ölümü tadacaktır..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Ben böyle seyrediyorum Ama bir anda bir koyacağım Bak sen buna şahit olacaksın o zaman bu forumda kaç kişi yazacak bak sülalesinden nasıl çıkıyorum
La onu bende diyorum da para olunca yine ses etmiyorum valla emin ol sende parayi bulursan kimseye birsey demezsin

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Sen öyle mi yapıyorsun Vallahi ben öyle yapmam ben direkt buraya koydum derim niye derim biliyor musun dM atmalarını beklerim DM attıkları zaman attıklarına çok pişman olurlar
En az 50 defa parasız ken bu lafi ediyorum para olunca yine dağıtım yapıyorum valla yalan söylemenin anlami yok ben o işi beceremiyorum dost

Erhan2121

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
40,071
42,590
113
Roma maçı 2.5 üstten yaklaşık 100k kaçtı amk ya bizi buldu 2-0 dk 65 bi gol daha çıkmadı cagliari bi uzaktan denedi direkten auta çıktı
Romaya ust bahsi alınmaz dost benim yeryüzünde gördüğüm en itici takim romadir ardından evertondur bu iki takım kadar nalet takim yeryüzünde yoktur ne gol atarlar nede yerler gecmis olsun büyük kaçmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...