- 3,655
- 2,308
- 113
Aynen katılıyorumİlla niye 5 k basıyorsun bet vakte al 1K
Aynen katılıyorumİlla niye 5 k basıyorsun bet vakte al 1K
O zaman bekle Fenerbahçe mesela 20 dakika attı golü Mesela örnek veriyorum 25 de 26'da bir gole daha girersin örnek veriyorum Bunu erken gol gelirse girersin 2 goldenabi 5k borç zaten yarına ödemem lazım geri 10 15 yapsam kalan benim olcak işte 1k 1k uğraşılmaz
iy mı ms mi giricemO zaman bekle Fenerbahçe mesela 20 dakika attı golü Mesela örnek veriyorum 25 de 26'da bir gole daha girersin örnek veriyorum Bunu erken gol gelirse girersin 2 golden
Dun gece 00 da slota girdim 5 saat aralıksız slot oynadim dusun 5 saatte bile slot odeme yapmadıBiz de öyle sen yine arada yakalıyorsun biz hiç yakalayamadık 😄
Bek vatede ne var kralİlla niye 5 k basıyorsun bet vakte al 1K
Iyiy mı ms mi giricem
1k ya 1kBek vatede ne var kral
Fener handikap kazanır tabikimuro abi sen bilirsin fener maçı en mantıklı ne oynanır 5k atıcam
çok büyük risk o 20dk kala giricez patlama ihtimali çok yüksek
Musti ne içiyorsun delikanlı gibi 🤣Bek vatede ne var kral
normalde rahat gelmesi lazımda işte forvet yok kanka talisva oynuyor forvetteFener handikap kazanır tabiki
Betvakti joker %100 veren nere varsa benim üyeliğim var Yatırım yok No Bonus değilim kullanmak isteyene veririm çağrı alırım 😄Bek vatede ne var kral
Gencler mac boyu 1 atar oran iyiyse denenir dostFener handikap kazanır tabiki
5kya 5k veren varmı içlerindeBetvakti joker %100 veren nere varsa benim üyeliğim var Yatırım yok No Bonus değilim kullanmak isteyene veririm çağrı alırım 😄
Kadro çok iyi takılma forvetenormalde rahat gelmesi lazımda işte forvet yok kanka talisva oynuyor forvette
Vallahi hiç bilmiyorum yatırımım Yok ben sabit siteye yatırım yapıyorum ne no bonusum ne bir şeyim5kya 5k veren varmı içlerinde
Olabilir ama ben rahat 2-3 fark atar diye düşünüyorum bugünGencler mac boyu 1 atar oran iyiyse denenir dost
Maç başlamadan oyna dost sen fb5kya 5k veren varmı içlerinde
3 1 4 1 gibi skor bekliyorum bendeOlabilir ama ben rahat 2-3 fark atar diye düşünüyorum bugün
Evet bende öyle düşünüyorum3 1 4 1 gibi skor bekliyorum bende