Gençlerbirliği kotu takım değil FB erken gol bulmazssa 1-0 falan biter3 1 4 1 gibi skor bekliyorum bende
Yaz adı mı kenara İlk yarı bir buçuk üstGençlerbirliği kotu takım değil FB erken gol bulmazssa 1-0 falan biter
Alırsın diye biliyorum yanlış bilgi vermeyim geçem gün görmüştüm çünküBu verabet gelirse ikili kombin yapmışım ya 3000 lira veriyor Tek maça atabiliyor muyuz ya bilgisi olan var mı
Tabi olabilir ama Kesin değil dostum olmayadabilir 0-0 a kitlenebilir maç futbol bu sonuçtaYaz adı mı kenara İlk yarı bir buçuk üst
Fenerin hata yapma lüksü kalmadi erken gol bulursa mac 4 e gider de yine dediğin gibi kısır geçme ihtimalide var macin erken gol bulamazsa fenerGençlerbirliği kotu takım değil FB erken gol bulmazssa 1-0 falan biter
Apo dayım wandet @wasilEfkar Bastı yine
MıhlarımSeyfi Doğanay yine aralarda dinliyoruz 😄
Bu rahmetli Allah mekanını cennet etsin de bunu ne zaman dinlesem rahatlatıyor beniMıhlarım
Şu dünyanın gam yükünü çeken var mı benim gibi aralarda aralarda, 😔
Bu da benim sanatçı gençliğimi sanatçısıüzerimize üşüştüler kışı bitmez dağların
Aleykümselam Kral adam senin de aynı şekil adamsın adamın dibiSelamünaleyküm güzel dostlarım @Muroo1988 baştacısın muromm gezdirenler yesin
Değeri bilinmediBu da benim sanatçı gençliğimi sanatçısı
Aleyküm selam üstadSelamünaleyküm güzel dostlarım @Muroo1988 baştacısın muromm gezdirenler yesin